Kediler Serklajligebelik yıllardır filtre kahve içerim, nescafeyi kahveden saymam ama doğumda hastane ortamında hazır kahveler daha pratik olduğu için onu tavsiye ediyorlardır muhtemelen. Normal zamanda evdeki rahatlığımızdaki gibi kahveyi nasıl hazırlayıp içsin insanlar? Ha belki hazır satılan türk kahveleri alınabilir, o da pratik olduğu için.
Canimucizem Kediler aynen asla aklıma gelmezdi düşününce çok mantıklı geldi banada baya rahat ederim ne kadar yer kaplicak zaten dursun en kotu keyif yaparım 😂
bebek_firarda ikibebeanasi hastanede bebek bezi vermişlerdi bana. O da işime yaradı depend de kolaylık sağlıyo. Hangisi varsa elinde kullanabilirsin
Busrata33 ikibebeanasi Yulaflı bisküvi süt ve şeker direnci için,depend,nescafe,çorap,polar battaniye,3takim pijama,komposto,kayısı veya şeftali meyve suyu,göğüs pedi,iç giyim,deodorant,terlik bunlar başlı başına ihtiyacın olacak şeyler 😊
Meriy05 Busrata33 merhaba şeker direnci derken ne demek istediniz acaba? Meyve suları ne için tam anlayamadım anlatabilir misiniz
Aaaysee havvaana son 1 haftam ama doğum şeklim belli değil,teşekkür ederim ne olur ne olmaz 3 er tane koyim en iyiisi
Busrata33 Meriy05 Doğum şeklini bilmiyorum sezaryen sonrası doktorum bunu önerdi.Yulaflı lifli bisküvi süt arttırır kabız yapmaz kanaman olduğu içinde şekerini dengeler demişti,meyve suyu da kabiz olmamak için ve bol sıvı tüketmek gerektiği için gerekli bunları doğum sonrası da aldırabilirsin tabi
2oglusannesi Meriy05 ayaklarda oluyor kuzum ilk saatler işte. Corap yeterli oluyor sonrasında terleme, ter ve ödem atma vakti geliyor😊 bu arada çoğu kadın korse onermiyorlar ama doğumdan sonraki o rahimdeki boşluk her adımında ağrı yapıyor çalkalanıyor gibi onu sabit tutan korse oluyor çok sıkmayan bir korse tavsiye ederim.. Doğumdan sonra araca binip eve gitmek işkence oluyor bide korsesiz❤️
Kiraz13 ikibebeanasi evet biz bir gün öncesinden hazırladık, bana çok iyi geldi hoşaf. Depend şart değil tabii marka olarak istediğinizi alabilirsiniz. Rica ederim bu arada Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🥰❤️
Kiraz13 ikibebeanasi bir de kendinizi sezaryen olursam sütüm gelmez gibi sartlamayin. Mümkün olduğunca emzirin hep. Kayısı meyve suları da bana çok iyi geldi bu arada hoşaf dışında tuvalete çıkmamı sağladı. Bir de yanınıza mutlaka üşümemek için çorap patik Kalın hırka alın ben ameliyattan çıkınca aşırı titredim. Rabbim şimdiden kolaylıklar versin 🤲🥰
ikibebeanasi Serklajligebelik teşekkür ederim granül kahveyi daha önce hiç denememiştim ama daha da işe yarıcaksa hemen araştırıyım ❤️
Rabissh tubimom aslında bebeklere biberon onermiyorlar alismamasi açısından kızım dogdugu zaman da sırıngayla mama verdik hemşirelerin önerisiyle
tubimom Rabissh ilk öyle yapılıyor ama kuzenimin oldu mesela daha yeni mecbur biberonla veriyor bebek memeyi reddetti siringayla verilmesine rağmen kullanilmasada bulunmalı
kuzeymomsss Rabissh Kesinlikle. Hastane çantama ne biberon ne de mama koydum, sütüm gelecek diye şartladım kendimi 37 haftalık sezeryan olmama rağmen çok şükür daha masada dikişlerim atılırken oğlumu emzirdim sütüm gelmişti. Dediğiniz gibi kesinlikle şırınga ile besliyorlar zaten oğlum 9 günlükken yoğun bakıma girdi bir defa biberon kullanılmadı