Gulsah4241
Merhaba güzel anneler ve anne adayları biraz geç kaldık ama bende doğum hikayemi yazmak istedim 😊 12 Ekim 2017'de öğrendim ben bebeğim olacağını mutluluk korku heyecan sarmıştı beni taa o zamandan Allahıma şükürler olsun kontrollerimde bir sıkıntı çıkmadı tahmini doğum tarihimiz 13.06.2018'i benim hamilileğim çok rahat geçti ne bi bulantı ne bi kusma ne bi baş dönmesi ne bi ağrı hiç birşey yaşamadım çok şükür hep gezdim tozdum son günüme kadar hazırlıkları tamamladık 07.06.2018'de kontrolüm vardı doğum için muayne olcaktım ve ben normal doğumdan çok korkarım kendime güvenim yok yapamam ben derdim ama doktoruma normal istiyorum dedim muaynede bir sorun çıkmadı normal doğum için uygunsun dendi nst de hiç bir şekilde sancım yok ultrasonda baktı doktorum suyumun az olduğunu söyledi ben kendi isteğimle sezeryan istedim 12.06.2018 tarihine gün verdi öğleden sonra alcaz sabah 6 gibi hafif bir kahvaltı yap 10 da burda ol dedi tamam deyip çıktık eve geldik ben hazırlıklarımı yapıyordum hastane için 11.06.208 pazartesi günü sabahtan sancılarım gelmeye başladı adet ağrısı gibiydi düzensizdi ara ara oluyodu terlik almaya gittim çarşıya eve dönerken şiddetli ağrılarım oldu ama önemsemedim eve gittim temizlik yaptım akşam saat 22:45 gibi sancılarım artmaya başladı düzenli gelmeye başladı nevresimimi ütülüyodum o sıra doğuma gitmeden yatağıma serip öyle gitcektim güya herneyse gece 1 de eşim geldi ben yerimde duramıyodum sancıdan yatıyodum kalkıyodum oturuyodum geziyodum kasıklarımdan geldi sancım bu arada eşim sürekli hastaneye gidelim diyo ben hayır gerek yok bu doğum değilki diyorum yarın sezeryanla alcak ya beni diyorum 😂 en sonunda dayanamadım çağır taksi hastaneye gidelim dedim ağlıyodum artık taksi geldi biz hastaneye gittik doğum çantasını evde unuttuk 😂 gece 03:30'da hastanenin acil kapısından giriş yaptık hemen yatışım yapıldı damar yolu açtılar önlüğümü giydim nst bağlandım sonra doğumhaneye götürdüler 1 cm açıklığım vardı ben sancıdan duramıyorum geri odama çıkardılar beni en son saat 5 te doğumhaneye gittim 4 cm olmuş açıklığım bebek kanala giremedi nst de bağlı kaldım sabah 7 ye kadar 7 de doktorum geldi ilk beni aldı spinal sezeryanla sabah 07:28 de meleğim doğdu 3850 gr 50 cm sesini duyunca bende ağladım getirdiler yanıma öptüm kokladım sonra götürdüler benide arkasından odaya götürdüler Allaha şükürler olsun doğumum çok güzel geçti hemende emzirdim sütüm geldi çok şükür 💕
Allah sizinde yardımcınız olsun sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin 💕😊