Elos_1907 Kızlar 4 gün geçen beta da 308 çıktı değer nasıl kaç günlüktür acaba kalp sesi ne zaman duyulur
fizikcianne Elos_1907 kaç haftalık olduğu son adet tarihinin ilk gününe göre anlaşılır beta değerine bakılarak anlaşılmaz. 2 günde bir kan vererek 2 katı artış olacak mi takip etmelisin saglıklı gebelik olması için. Kese 5. Haftalarda gözükür daha erken.
Elifkskl Elos_1907 tahmini 1 hafta sonra kese görürsün. Kalp atışı da keseden sonra 2 hafta sonra falan
Gul12345 Mihrimahvuslat bnm daha var kuzu ya 24 ama bu ay Bi tuhafım bakalım bekliyorm Sende durum ne
Mihrimahvuslat Gul12345 teşekkür ederim Allah razı olsun yarın gidecem baksın ultrasondan bugünde resmen bağırdım öyle bir sancı girdi ki kasığıma kasılır gibi çok kötü oldum☹️ bide karından mı bakar yoksa alttan mi bilmiyorum 😬
Elos_1907 Ben kabızdım bgn. 2 defa çok ıkındım unuttum gebeliği sonra hemen bıraktım o şekilde bsy olmaz demi çok korkuyorum. Ikındıgım için yaaaa
Elos_1907 BurcuArya35 Ctesi dedi ama ben 2 haft sonra gitmeyi düşünüyorum ki gidip hem kese hem kalp atışını duymak için
Elos_1907 BurcuArya35 aynen her hafta gidip stres yaşamak istemiyorum açıkçası 3 defa gidip kan verdim yükseldi mi yükselecek mi Allah bilir hayırlısını yapsın herseye 308 den sonra gitmedim 2 hafta sonra gitcem hatta bayram sonrası