mucizem___ https://mutluresim.com/image/KOGpQ Bi aklım diyor al salonda mutfakta yanında olur Bi aklım diyor boşver sizler aldınız mı hanımlar
zeynozey mucizem___ arkadaşlarımda gördüm çok kullanışlııı. Bende alacağım inşallah . trendyola bakın çok güzel modeller var uygun fiyatlı
benaslindayohum mucizem___ almadım çünkü anneannem sepet yapmıştı onun içinde duruyordu, büyüyüncede oyun halısını gezdirdim her odaya 😂
Hilalttk16 mucizem___ çevremdekiler işe yarar olduğunu söyledi çokça 😅 bende aldım her yerde yanımda olur ağlamaz en azından peşimden
beyzzsenturkk mucizem___ bunun benzeri var bende kızım 3 aylık olucak bayılıyo baya oyalanıyo o sıra işlerimi yapıyorum motor gelişimine de bence katkısı var ayaklarını ellerini uzatıyo tutmaya calısıyo biz severek kullanıyoruz bence gerekli her yere tasıyorum odadan odaya hep yanımda
Aysee1123 Valla daha dün arkadaşımdaydım çocuğu 4 aylık. Biz mutfakta kahvaltı yaparken oda ana kucağında yattı bizi izledi etrafı seyretti vs. Lazım bence ben alacağım
ggulsaahhhhhh mucizem___ bende yanımda olur sürekli diye aldım titreşimli aldım gaz çıkarmadada yardımcı oluyormuş diye duydum ☺️