Kfiliz Bebegininnannesii1 canım çok çok geçmiş olsun. Ağrılarım devam edıyor mu benım suan geçti. Rabbım tez vakitte şifanı versın haber beklıyorum senden
Ruhsuz 2 gündür maden suyu içmiyorum biraz ağrılarım geçti o da sebep oluyormuydu acaba kafam karıştı
Bebegininnannesii1 Kfiliz yarın için gün aldım sabah 9 da hastaneye yatacagim stent takilacak kanaldaki taşlar kirilacak inşallah sorunsuz geçer benim için dua edin 🙏
Bebegininnannesii1 Kfiliz enfeksyonum tedavi edildikten sonra agrilarim durup başlıyor daha önce duramiyordum yerimde şimdi sadece geceleri uyutmuyor yine dün gece acildeydik hergun gitmekten sıkıldım inşallah bu kesin bir çözüm olur allahin izni ile 🙏
Ruhsuz Bebegininnannesii1 Rabbim safi ismiyle şifalar versin canım ,sonu güzel olsun 🤲🤲 Dualarimiz sebinle
Kfiliz Bebegininnannesii1 suyu bol içiyor musun bebek kaç haftalıktı. Bebek için bilgi verdılermı operasyondan etkilenmez inşallah canım rabbım yardımcın olsun bu mübarek günde tez vakıtte sende bende bizim gibi niceler şifasına kavuşsun. Beline kuşak sar bol su iç kendını sıcak tut ben öyle yapıyorum suanda
Bebegininnannesii1 Kfiliz evet suyu çok iciyorum ama daha çok agri yapıyor bobregim idrarı atamadığı icin
Bebegininnannesii1 Ruhsuz amiiiinn inşallah güzel kalpli insanlar iyiki varsınız tanimadigim insanların duasinda olmak güzel duygu allah razı olsunn sizden🙏🤲
Ruhsuz Kızlar ultrasona girdim hiç bir sıkıntı yok dedi hamdolsun çok sevindim tabi ama neden bu kadar ağrıyor anlam veremedim ,darısı sizlere olsun İnsAllah ,idrar yaparken yanıyor enfeksiyon da çıkmadı genişleme ve taş da yok dedi 🤲🤲🤲🤲
Ruhsuz Bebegininnannesii1 Amin canım Allah razı olsun 🤲Rabbim sizlere de şafi ismiyle şifalar versin 🤲🤲😘Hayırlı Kandiller 🤲