3prensannesiii Kız bebek solda erkek bebek sağda deniliyor doğruluk payı varmı acaba 10+3gunluk hamileyim çok merak ediyorum 😊
AyFa1608 3prensannesiii hiç de doğru değildir 😂 oğlum da sağdaydı kızım da sağda. Bebişim keyfine kalmış nereye yerleşmek isterse oraya yerleşiyor😂
aysenurcft 3prensannesiii Nekadar doğrudur bilmiyorum ama oğlum sağdaydı şimdi kızıma hamileyim sol tarafımda 😇
Gkcsl 3prensannesiii bi haftadan sonra bebegi heryerde hissedosunuz😂😂 ancak poposu ve bacaklari nerdeyse orasi cok daha net oluyor benim erkek poposu ve bacaklari genellikle sagimda
Gulcan0511- Kızım soldaydı sımdı hamıleyım 15 haftalık doktor erkek dedı bebiş sagımda sag tarafıma yatınca karnım kıpır kıpır yön degıstır dıo 🤣
elifcicek_07 Yaa doğru olabilir bebeğin hareketleri hep sağda benim oğlan göbek deliğimin üzerinde hep bi şişlik var ama hareketleri hep sağda solda olup ayakları sağa da geliyor olabilir bilemiyorum
Kkkkkkkkkmmmmmmm Kızlar benim hamileliğin başında sağdaydı şimdi solda böyle değişen oldu mu ve cinsiyerti ne oldu
Ada022 3prensannesiii Oğlum başından beri sağdaydı. Ultrason fotoğrafına göre yansıma oluyor erkek sol kız sağ diyorlar ultrason fotosuna göre. 7.8 haftalıkken doktor ultrason cihazını sağ tarafta tutuyordu hep ondan sağda oldugunu biliyorum hatta doktora sağ damı diye sordum güldü cinsiyet için mi soruyorsun demişti