Minik-anne06 Arkadaslar merhaba bugun niyeyse surekli istifra ediyorum.Halsizlikte var biraz duştan sonra oluyor ozellikle 14.haftalik olucak yarin sizce ne yapmaliyim benim gibi surekli mide bulantısı yasayan var🙁Bu bulantilar ne zaman gecicek
aysee-yakupp01 Minik-anne06 bende aynı şekilde 13+6 haftalığım dün sürekli ne yesem çıkardım artık dayanamadım acile gittim hemen serum taktılar iyi gelmişti tabi akşam geri başladı bulantım ama serumdan sonra rahat rahat bulantısız uyudum rahatladım 🥹 inşallah geçer bugünlerimiz bulantılarımız
aysee-yakupp01 Minik-anne06 leblebi,yeşil elma, patates haşlaması, çubuk kraker , ekmek, naneli sakız bunları hep yiyorum yediğim an iyi ama sonrasında geri başlıyor bulantım bide her sabah mutlaka kusuyorum açlıktan kendini aç bırakmamaya çalış
Minik1Civciv Bende bulantı sorunu tiksinme hep vardı başından beri grip oldum kusmam başladı 11 haftalık oldum rahatladım tüm belirtilerim kesilmişti çok iyiydim ama dün akşamdan beri midem bulanıyor. Bugünde sabah ne yediysem istifra ettim. Baş ağrısı da var çok kötüyüm. 😢
Minik-anne06 Minik1Civciv gecmis olsun dün de basim agrimisti benimde bas agrisiyla bulanti mahvediyor ya