User3435 Yardımınıza ihtiyacım var 2 aydır regl düzensiz 1 düşük yasadim ilk gebelik sonra adetim düzensiz oldu yumurtlama günü için ovulasyon testini kullanmaya gerek var mi
Birhayalimvr User3435 evet canim kesinlikle ise yariyor özellikler pcos ve adet düzensizliği olanlar kullanmali güzel bir buluş bence
pandasever User3435 son adet tarihinizi biliyor iseniz takvim uygulamasını indirin orda yumurtlama günü, hamile kalmak için yüksek günleri gösteriyor. Önce Allah’ım nasip etti ama ben uygulamanın dediği günlerde denedim ve o şekilde kaldım
Backtoblack User3435 pcosum var adet günüm belli değil 3 kutu almıştım Bir gebenin günlüğü markasından ama yumurtlamayı tayin edemedik malesef hiç bir zaman o iki çizgi koyu çıkmadı taki hamile kalana kadar. Bende işe yaramadı malesef
User3435 Birhayalimvr benim adet düzensizlikm 2 ay oldu düşükten sonra ve bebis istiyoruz tekrardan o.yuzden
pandasever User3435 benim düzenliydi adetim ama som adet tarihine göre yumurtlamayı uygulama düzenliyor. Tez zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah
User3435 Birhayalimvr sipariş vericem bugün yaniz şuan reglm bittikten sonrami basliyorum ovulasyon testlerine yoksa kaç gün beklememe gerek var mi
Birhayalimvr User3435 yok adet bitince baslaniliyor instagram birleşmenin gunlugu sayfasinda detaylı bilgi var ayrıca youtubeda videolari var canim
User3435 pandasever Amin inşallah benimde uygulamadan duzenliydi yumurtlama direk belliydi dusukten sonra düzensiz olunca tespit edemiyo insan
User3435 Backtoblack laboquick markasindan sipariş ettim alanlar cok memnun youtubede bir doktorda onu önerdi inşallah hayırlı haberler alirim