abilgen Cansucnss burun diye bişeye sahip miyim, ne işe yarıyo artık bunu unuttum.. O derece hiç geçmiyor :(
Hmyraltnts Cansucnss Ben yaşıyorum uzun zamandır ve gebelikten olduğunu daha yeni öğrendim hasta olucam sanıyorum kaç zamandır 😅 barı söyliyimde bi sprey yazsın doktorum
xbebegimx Cansucnss ilk ogrendigimde tikaliydi hala oyle nefes almak zor geliyor sanki burunn icindeki kemikler buyumus gibi agriyor birde🙂
Cansucnss Sila66 Neler yapıyorsunuz rahatlamak için yada bişey kullanıyor musunuz , nefes alamıyorum yaşantımı çok etkiliyor :(
Cansucnss Sila66 Yazmıştı fakat 5 günden sonra kullanma dedi geçmedi de KBB gittim oda deniz suyu doğal içerikli falan kana karışmayan sprey verdi oda tabi diğer spreyler gibi açmıyor 😣
Cansucnss Hmyraltnts Bu konuda yalnız değilsiniz grip soğuk algınlığı kaynaklı sanıp her gece uyuyamayınca acile gittim ne serum ne antibiyotik işe yaradı en son gittiğim KBB doktorum gebelikten kaynaklı burun damarların şiştiğini anlatınca meğer hastalık değilmiş diye anlamış olduk
Hmyraltnts Cansucnss oooyyy sen baya uğraşmışsın ben hiç öyle uğraşmadım çekiyorum bi şekilde umarım doğumla beraber gider ya
abilgen Cansucnss 29 haftam bitmek üzere, 7-8 de başladı. Alerjik bi bünyem var o mu tetikliyo dedim ama tüm hamileler böyle. Kullanmaya izin verilen tek şey okyanus suyu. O da çok etkili değil. Kesip atasım geliyo. Ne akıyo ne bişey dolu ve tıkalı.
Cansucnss abilgen Of evet burnum tıkalı olunca başımda ağrıyor çok zor ya ve geçmiyorda sürekli bi çare arıyorum ama yok :(
Sadem5434 Geceleri bende hiç nefes alamıyorum nefret birşey burun bandı kullanıyorum tek rahatlatan şey o beni onu takınca hemen uykuya dalıyorum tavsiye ederim
Cansucnss Hmyraltnts Gün içinde de hiç nefes alamıyorum Buda baş ağrısı yapıyor rahat yemek yiyemiyorum gece rahat uyuyamıyorum işkence gibi yani şuan :( doğumada daha çok var yaa 😮💨
Hmyraltnts Cansucnss Benim gece çok tıkanıyor miğde bulantısı yüzünden zaten yemek pek yemediğim için başka türlü sıkıntı çekmedim iştahsızlık ve miğde den çok çekiyorum sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım 🤷🏼♀️🥰
minnakkraker Cansucnss benim aşırı tıkanıyor doktor tuzlu su çek burnuna dedi başka da bişey yazamam dedi üçüncü trimester öncesi bişey kullanamazsın dedi bende bırakıyorum kendi haline olduğu kadar🤣 dayanamayınca vicks sürüyorum burun ucuna napayım
Cansucnss minnakkraker Vicks bende yapıyorum bazen buhar bazen burnuma sürüyorum kısa bi süre etki ediyor :) çok tıkanınca ben bazen sprey kullanıyorum valla😮💨
minnakkraker Cansucnss öff valla çok sinir bozucu bu ya sürmeden olmuyor bazen gerçekten hepsinde de gebeler kullanamaz yazıyor napcaz😂