Elaaa81 Sabah uyandığımda Pedim de sızıntı şeklimde su gelmiş normal mi 34. Haftadayım rahim kısalığım var böyle su gibi akmamış sızıntı şeklinde su gelebilir mi korkuyorum
Hatice_123456 Elaaa81 akıntı da olmuş olabilir ama sen doktoruna gozukene kadar dinlen zorlama yorma kendini
Elaaa81 yaseminaltintas yarın gidicem inşallahhh şimdi doktorum yok nöbetçi doktorları da sevmiyorum ilk hamileliğim akıntı gibi değil su gelmiş gibi etrafı kurumuş izi kalmış akıntı olmaz dimi
Sila66 Elaaa81 ay bende de olmustu akıntı sanıyorum ama umarım su degıldır benımkı de yarın bende gıdıcem ❤️
Elaaa81 Sila66 canım beni de haberdar eder misin normalde kontrolüm cuma günü ama ben tedbir amaçlı yarın gitmek istiyorum inşallah birşey çıkmaz sende de bende de çok geçmiş olsun 🤲🏻❤️
Elaaa81 Sila66 canım suları iyiymiş suda olabilir akıntı da olabilir dedi fazla su gibi akıntın olursa gel dedi sen ne yaptın ?
Sila66 Elaaa81 suyun falan ıyı dedı erken dogum sancısı yalancı sancı olabılır dedı haftaya tekrar cagırdı canım❤️