Neslikara biz yeni 4. Yıla girdik bu 4 yıl içinde bir negatif tüp bebek denememiz oldu doktor tüp bebeksiz asla olmaz demişti hiç umudumuz yoktu eşim çok istiyordu belli etmemeye calisiyordu daha çok genciz ama çokta dua ediyorduk. Ben dedimki artık umrumda değil çünkü 21 yaşında bissuru ine kullanmış ilaçlar kullanmıştım vücudum çok değişmişti resmen 🥺 Sonra ben işe girdim çalışmaya başladım megersem girdiğim hafta hamile kalmışım kendiligimden sonra baktım ki adet olmuyorum ama menepoza girersin demişti doktorum🥺 dedimki kendi kendime kimseye soylemiyim kesin menepoza girdim arada 2. Adetide olmadım bigün ablama akşam 8de ben adet olamıyorum doktorun dediği oldu dedim menepoza girdim dedim🥺 doktora gidicem adet olmak için ilaç istiyicem dedim oda Allah’tan ümit kesilmez git test al dedi bana hiç umudum yoktu. Gittim aldım testi geldim eve dedimki nede olsa cikmiyicak sabahı beklemeye gerek yok testi yapıyım dedim yaptım teste baktimki çift çizgi ah o an.. 🥲❤️ Nasıl ağladım banyoda bir bilseniz hiç kimse yoktu yanımda, bu nasıl oldu diyorum inanamiyordum eşim isteydi çalışıyordu onu arayıp direk baba oluyorsun dedim iş yerinde arkadaşlarının yanında ağladı yemin et dedi yemin ediyorum inanmıyor bir daha et diyor vallah de diyor vallah diyorum testi attım watsaptan dediki test belki yanıltıyor dur eczaneden gidip bir daha alır mısın bende yok gidemem çok yoruldum dedim 🥺 o işten geldi acile gittik kan verdim. Gece saat 1e kadar bahçede bekledik doktor pozitif hayırlı olsun deyince eşim gerçekten mi eşim hamilemi dedi evet dedi eşim kendi ailesini aradı sesi titriyordu resmen Allahım herkesi evlat sahibi etsin bu duygular bambaşka.. ❤️❤️❤️ öğrendiğimizde 7 haftalikti 😍 şuan 13 haftalığız ❤️❤️