Neslihanyagci Kızlar doğumum kurban bayramına denk geliyor. Devlette doğum yapmak istiyorum nasıl oluyor doktor geliyor mu gelmiyor mu haftasonu ya da bayram olursa. Bilgisi olan var mı?
68selda06 Neslihanyagci acilden giriş yapıyorsun zaten nobetci doktor mutlaka oluyor muanesini yapıyor dogum başladıysa ebeler geliyor sonrasında dogum dan sonra geliyor bide doktor
68selda06 Neslihanyagci benim doğumunda 22 si diyor ama normal dogum 15 gün önce yada sonra olabiliyor bakalim hayırlısı nezama dogrucam
Bir_prens_annesiiiii Neslihanyagci acilde hemen nöbetçi doktor da hemşire de oluyor eğer o gün doğum gerçekleşecekse doğumhaneye çıkarıyorlar doğum tam başladığında bir sürü doktor geliyor hemen başına ve doğum gerçekleşiyor
kelebekucusu 68selda06 devlet hastanesinde doğumu ebeler mo yaptırıyor doğum esnasında doktor olmuyor mu yani
Neslihanyagci 68selda06 benim de hazirandaki kurban bayramına denk geliyor teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🫠
Mehtap10 Aynı durumdayım benim de doğum kurbana denk geliyor bakalım hayırlısı ilk oğlum da kurbandan 10 gün önce doğmuştu ☺️
68selda06 Neslihanyagci rica ederim mesai saatlerindede dogum yapsanız acilden giriş yapıyorsun acil doktoru muane ediyo dogum başlamış sa yine ebeler ilgileniyo doktor değil doktor sadece sezeryan dogum olursa giriyor yada dediğim gibi bi sıkıntı olursa
Kyy01 kelebekucusu hayır doktor sıkıntılı bir durum olursa gelir ebeler giriyor doğuma nöbetçi doktor hangi bı doğuma yetişsin
Busraemirim Benimkide kurban bayraminin 2. Gunune denk geliyor 36 haftalık olcak sezeryan nasil olcak hic bir fikrim yok bu gidisimde sorcam Allah izin verirse