Mrsfly Çin takvimi tutuyormu diye merak edenler, çin takvimine göre erkek görünürken kızım ultrasonda bizi selamladı 🤣 tez çürüdü ❌❌🤣
ebruuu- Mrsfly ya benim de erkek çıkıyordu çin takviminde,%95 erkek dedi doktor bu hafta, kızım olsun çok istiyordum değişecek mi bakalım 😂
Sahradmla Mrsfly bendede çin Rus kan yenileme yüzük testi ne varsa yaptım herşey erkek diyordu doktor 11 haftalık kıza benziyor dedi daha gitmedim bakalım artık 😂😂
Fifi97 Mrsfly 😀 otomotik çin takviminemi bakdınız? Ya bütün çin takvimlerinimi denediniz? Merak ediyorum googlede çıkan bütün çin takvimlerini denedim otomotik olanların bazıları kız bazıları erkek söylüyor. İkili tarama için gidince bilicem merakla bekliyorum 🤲😊😊
Mrsfly Fifi97 bende bikaç farklı yerden baktım hep erkek cıktı ya zaten işin eğlencesi tabi bilimsel hiçbir gerçekciliği yok da 😂 ama hepsi erkek diyordu
Mrsfly gunesinannesi_ sen dua et günlerin güzel geçsin canım benim 7 ile 13 hafta arası kabus gibi geçtiği için bulantı kusma kanama sağlığımla uğraşmaktan cinsiyetşni firsatım olmamıştı. İnşallah sağlıkla geçirirsin süreci.
gunesinannesi_ Mrsfly babaannem eski ebelerden 40 günü geçtiğinde az çok anlıyor az önce bana baktı her yerde erkek çıkıyor ama kıza benziyor dedi😍🥰