Elifkskl Iremnurrmemis23 bizm sarılıktan oluyordu düşsede bir süre uyumaları devam etti bende 2 aylıkken bunu fırsata çevirip uyku eğitimi verdim şuan 19 aylık 2 qy kdr sürdü düzene girmesi. 4.ayındqn bu yana gece uykusu çok iyi maşallah diyelim 😄
Iremnurrmemis23 Elifkskl dimi canım iyi fikir aslında 😂 siz hastanede yattınız mı sarılıktan değeri nekadardı bebişin
Iremnurrmemis23 Elifkskl 17 olunca yatırıyorlar 1 gece benim 14 dü ertesi gün yine yapıcaz dedi 12 çıktı Eve yolladı emzir bol bol dedi
Mommyy0708 Iremnurrmemis23 ohoo benim bebeğim 15 günlük, duş aldıktan sonra bıraksak 7,8 saat uyur valla. Bebek uyudukça büyürr 🙃 Ben de şuan benimkini uyutmaya çalışıyorum😩😩 illa kucağımda uyucak yatağına koydum uyumasını bekliyorum fıldır fıldır bakıyor😂
uzlet Iremnurrmemis23 Anladım canım İyi çok şükür sarılığı olmasın da çünkü Benm kızımın uzamış sarılığı vardı biraz çektik o konuda dediğin gibi Demek ki senin bebiş biraz uykucu 🥰
zeynepdurunun_annesi Iremnurrmemis23 sarılık olma ihtimali var mı? Benimki de öyleydi aşırı zor uyandırırdım komple soyuyordum uyansın diye sarılık çıkmıştı