Sunagg Kizlar 28 haftada altta baskı yürümekte zorluk çeken varmı hatta arada arkadan da oluyo 3 gündür falan ayağımı kaldırıp kıyafetimi zor giyiyorum
1aysenurrr Sunagg Bende de var o yaa ama benim arka tarafımda oluyor çok yorulduğumda veya biraz fazla yürüdüğüm zaman zonklamaya başlıyor ve ağrı yapıyor ayağımı bile kaldıramıyorum 😮💨
annekuzusu_ Sunagg 31+6dayim benim de 2haftadir böyle çok şiddetli evin içinde 5dk yürüyünce basliyo çorap fln giyemiyorum felaket rahim alt kemiklerim ağrıyo 🥺😢uzaninca biraz geçiyor hep uzanmiyorum ağrıdan
Gamze1608 Ay bende de çok oluyor hatta sağ tarafta şişlik var kocaman kocaman damarlar özellikle sabah kalkınca ağırıyor.
Sunagg annekuzusu_ 1aysenurrr Mugeliya Gamze1608 Ben yoksa erken doğummu diye falan korktum açıkçası sizlerde de olduğuna göre normaldir 😔
Gamze1608 Sunagg ben de ondan korktum doktoruma yazdım yarın muayeneye gidicem ağrılar normalmiş de o şişlik korkuttu beni daha çok
annekuzusu_ Sunagg bebek aşağı indikçe baskı oluyor o yüzden canım bide kemikler genisliyor rahim büyüyor