Evinliya Adetim bittiği günden beri korumadım kızlar yumurtlama gününüde değerlendirdim adetime 8 gün kaldı eşimde dün gece şehir dışına gitti 15 gün sonra gelecek yumurtlama günü değerlendirdik zaten bu son zamanları değerlendirmem gerekli miydi
Rzgrn_Annesi133 Evinliya benimde aynı şekilde 2. Çocuğa bu ay karar verdik adetimden sonra hiç korunmadım değerlendirdik benimde 8 gün var hadi hayırlısı🫢
Evinliya Bircanyavuz270 az öncede ananem çağırdı acele acele iki gündür seni hamile görüyorum aç karnını dedi açtım benim göbeğim deliğim normalde dışarıda ama aşırı derece göbek deliğim içeri girmiş nenem diyor bak görürsün var böyle oluyor ay iyice kaptırdım kendimi 😅😄
bebitomom Evinliya büyükler nasıl anlıyor bilmiyorum ama benim annem de bana rimelimi sildirdi sonra dedi hamilesin ve gerçekten hamileymişim 😂
Evinliya Rzgrn_Annesi133 ay inşallah sanada banada bu ay nasip olur 🌸 ben 8 gün calısamıcam ama kocam yok ondan korkuyorum 😂 bende kaşık ağrısı uyku hali sık idrara çıkma var sende belirti varmı canım
Mihrimahvuslat bebitomom kirpikler rimel sürer gibi yapışık yapışık oluyor ya ona bakmak istemiş olabilir bende şaşırdım bu belirtiye ama gerçekten varmış bu 😹
Evinliya bebitomom ay evet onuda söyledi nenem ama göbeğinden belli yeni tutmuş 10 gün sonra test yap dedi. Hediyemize isterim dedi 😂
Dolphin16 bebitomom senin aileyi bana gönder cnm direk kirpiklerime falan baktım şu an bi şey anlamadım 🙈🙈