Gokce-98 Sadece sol kalçamın üst kısmı ağrıyor yürümekte zorlanıyorum aranız da aynı durumu yaşayan ya da iyi gelen bişey varsa bilen biri var mı kızlar 🥺
EU__1718 Gokce-98 merhaba bizde 32+1 olduk.2 gündür aynı yerde ağrım var hatta bazen bacaklarıma vuruyor özellikle geceleri..magnezyum ve maden suyu içiyorum ama yetmiyor sanırım 😔
Badem_gozlum_ Hangisi var bende diğer gebelikte kullandım suya atılıyordu kullandıktan sonra ağrım olmadı hic
Gokce-98 Badem_gozlum_ magosit var normal içiyorsun suda falan erimiyor yani daha önce hiç böyle olmamıştı 2 gündür evin içinde bile yürümekte zorlanıyorum
Gokce-98 EU__1718 bende içiyorum maden suyu ama bu sefer de midem yanıyor 😂😂 Bi an önce doğsa da şu dertlerim geçse diyorum Bi yandan da doğunca başka dertler çıkar diyorum ikilemde kalıyorum 😂😂
EU__1718 Gokce-98 şu an penguen gibi yürüyorum evde 😂 bende bi an önde doğsun istiyorum karnımda olunca daha çok stres oluyorum.doktora gidince de heyecandan sormayı unutuyorum ama burda aynı şeyleri yaşayan görünce içim rahat ediyor 🙈