Esra_57 Tubazeynepalin uyu canım uyu ne güzel işte ben sancıdan ağrıdan bir o tarafa dön bir bu tarafa yıldım
HanlarinMomysi Tubazeynepalin canım bol bol uyu. İlk günler biraz zor olacak uyku bakımından alışma süreci vs. Şuan 3 buçuk yaşında oğlum var 33 haftalığım oğlumu gece yanıma alıp öğlene kadar uyuyoruz kesintisiz. Çünkü ilk başlarda gece sürekli uyanmak yoruyor 🙈😅
Tubazeynepalin Zanyar hamileliğimin başından beri hiç uyumadım doğru düzgün şimdi de yataktan kafamı kaldıramıyorum 😂 Doğururkende bırakın azıcık uyuyayım dicem dite korkuyorum😁
hayatisigi Tubazeynepalin bende de öyle normalde ilk ay uyunur derler ama bana da geçen haftadan beri uyku çok tatlı geliyor kahvaltıdan sonra uyuyorum
Ebruacr Kizlar benimde 21 günüm kaldı çalışıyodum izne çıktım bı kızım var 5 yaşında ama evde çok sıkılıyorum iş yapasim zaten gelmiyo napicam böyle bilmiyorum esiminde işleri yoğun hep bı ağlama isteği geliyo bana herşeye ağlamaya başlıyorum
elizanakbulut üf nasıl uyuyorsunuz yaaa ben artık altıma bez bağlayıp yatıcam 30 dk bir tuvaletteyim evimde o kadar büyük ki git gel tuvalete sabah oluyor