Minigimgelse Kızlar merhabalar.. Aranızda jammy baby.com dan alışveriş yapan var mı varsa bilgi verebilir misiniz
blackberry118 Ben begendim urunlerini bir kez alışveriş yaptim. Kadife kislik takimlar aldim bebegime hemen kargoya verildi ve satici da ilgiliydi.
Minigimgelse blackberry118 teşekkür ederim canım ürünlerini çok beğeniyorum ama emin olamıyordum Bi türlü bunu duyduğum çok iyi oldu :)
blackberry118 Minigimgelse Rica ederim inşallah senin urunlerin de guzel gelir canım. Ama biraz pahalı sanki fiyatları degil mi. Bebek heyecanıyla aldim ama 🙂
Minigimgelse blackberry118 aynen canım biraz pahalı ama ürünler çok güzel görünüyo ki önemli olan göründüğü gibi gelmesi umarım öyle olur.. İnternetten baktım şikayet falan görmedim hakkında ama bakalım nasıl olacak
Minigimgelse Ysn teşekkür ederim cevap için artık bu cevaplardan sonra rahat rahat alışveriş yapabilirim 😊
Minigimgelse Mila6134 canım şimdi gördüm cevabını çok teşekkür ederim 😊😊 Ben daha almadım tabi şu an 21 haftalık biraz daha büyüyelim başlicaz bakalım 😊