aysee-yakupp01 Kızlar 13+6 haftalığım bu aralar bulantı kusmam o kadar arttı ki hayatla bağlantım koptu resmen evden çıkamıyorum prilam kullanıyorum ama hiç bir faydası yok size iyi gelen şeyler varsa önerilerinizi bekliyorum 🥹
designermoms aysee-yakupp01 ben metpamid kullanmıştım ağırlık yapıyor ama iyi geliyor bütün öğürmelerimi bile kesiyordu doktoruna danışabilirsin geçmiş olsun
Hmyraltnts aysee-yakupp01 Kaç tane içiyorsun günde bende öyleydim doktorum günde 4 tane içebilirsin dedi öyle yaptım kusmalarım geçti çok şükür miğde bulantım az bişekilde ara ara oluyo onada yapıcak bişe yok diyip çekiyorum. Bana en çok naneli sakızları iyi geliyor diğer herşeyi denedim dahada beter oldum istersen sende dene 🤷🏼♀️😅
Nilgun-95 aysee-yakupp01 Bende 6 ile 16. Haftalarımda çok bulantı yaşadım hatta ağlıyordum 9 ay böyle mi geçecek diye ama şuan ilacı bıraktım ve geçti çok şükür prilam kullanıyordum gece ve sabah yanı sıra bir ilaç daha vermişti doktorum onu da çalışırken çok zorlanırsam aldım 20 dakikada bulantımı kesti ilacın adı ONZYD Çok etkili gerçekten doktoruna sorup alabilirsin
Gebe_hanim 20.haftamdayım bende şurda yerimi alıyım daha benimki de geçmedi 🥺 ilaç kullanıyorum ona rağmen öğürme geliyor
aysee-yakupp01 Tusse18 evet bende öyle dün acile gittim serum taktılar o iyi geldi ama akşama yine aynı
aysee-yakupp01 Hmyraltnts evet bende herşeyi deniyorum prilam gündüz 2 tane gece yatmadan da 2 tane içiyorum
Hmyraltnts aysee-yakupp01 oyy miğdene ağır gelen yemekler felan mı yiyorsun ben herşeyi yiyemiyorum hatta hiç bişey yiyemiyorum o yüzden kusmam olmuyor çok. Yemek felan yediğimde kötü oluyorum soda yada naneli sakız alıyorum biraz iyi geliyor sende dene istersen
aysee-yakupp01 Hmyraltnts yok hayır yemiyorum sabahları yumurta felan yerdim artık onu da yemiyorum bi zeytin ekmek yiyebiliyorum şaştım valla inşallah geçer hemen bu süreç
aysee-yakupp01 Hmyraltnts hepsini yapıyorum naneli sakız her an yanımda zaten artık birleşti benimle 🥹🥹
Hmyraltnts aysee-yakupp01 İnşaAllah canım ya çok iyi anlıyorum seni valla bende aynıyım kokuları zaten hiç söylemiyorum 🫣😅
Hmyraltnts aysee-yakupp01 Bende aynı kutu kutu aldık eve sabredicez sonu çok güzel olucak allahın izniyle annelik kolay değil 🤷🏼♀️🥰