Aysenur-2019 Kıyafetlerinin cogunu aldım. beşiği hediye geldi anne yanı park yatak yoyko marka.bagi ana kucagı ve ebebek hamak hediye geldi havuz yatak emzirme yastıgı annem dikti banyo seti bakım ürünlerinin de hepsi tam nerdeyse bi kaç eksiğimiz kaldı bu aralar bebek arabası puset bakıyorum bi türlü karar veremiyorum joie extoura prego pronto kraft pu yoyko ultimate travel sistem arasında kaldım kayınvalidemgil alacak onuda ama kararsızım marka modelde 26+4 üz 🥰
Rwerdst Syma_07 24+1 😂😂😂 temmuz sonuna doğru geliyo😅 ben herşeyi kendim yapmayı sevdiğim için son aylara bırakmak istemiyorum🤭 temmuzda yerimden kalkamam zaten. Üşenirim, hava sıcak vs Haziran da aynı şekilde ve kurban var🤷 Nisan ve mayısım var elimde yani😅😂 diğer ayda yapsam olurdu yıkamayı da da işte kurutma makinesinde nası olucak diye merak ettim. Kıyafetlerin çoğunu ve bir kaç eşyayı hamile kalmadan önce almıştım zaten. Bir de hamile kaldıktan sonra hevesle aldıklarım var. Gerisini her ay 2 3 parça olarak böldüm☺️ bir de bir kaç eşyayı birilerine kitlediklerim falan oldu😂😂😂
Rwerdst Syma_07 yok yok ben çok aceleciyim 😅temiz şeyi temizlemek bence daha kolay da pis şeyi temizlemek gerçekten zor😅 eşya konusunda da herşeye her gün zam geliyor ☺️ valla çoğunu aldım çıksın aradan diye. Haziran, temmuz sonrası zaten zam gelecek yine herşeye valla bilmiyorum nası olcak
Seval2468 Syma_07 bende 20 haftalığım 2. gebelik büyük oğlum 27 aylık bu bebegimde erkek olunca evde hersey var 1 kaç takım dışında birsey almayacağım.
Seval2468 Syma_07 bayramda memlekete gidecegiz 2. Çocuk planım yok diye hepsini annemlere göndermiştim. Gelirken alacağız ana kucağı , babynest, reflu yatağı, salıncak hersey annemlerde bakalım nasıl sığacagim eve hiç bilmiyorum
Masalnesli Syma_07 bende 21 haftaligm bayramdan sonra basliycagm almaya 30 haftada yıkayıp utuleyip kaldıracağım herşeyini ne olur olmaz diye
Syma_07 Rwerdst sen herşeyi aldım dediğin beri banyo setini bavul organizerini ve keçeli organizer aldım 😂😂😂 geç kaldım diye hissettim 😂😂
Rwerdst Syma_07 kız ben organizerleri almadım 😱 ya benim bir de riskli geçiyor hamileliğim baştan beri. Erken doğumdan falan çok korkuyorum o yüzden de biraz acele ettim🥲 ama iyi yapmışsın ya. Her şeye zam geliyor valla 🥺 bir gün bir günü tutmuyor malasef 😔
Hilalttk16 Syma_07 sağlıkla kullanın inşallah 🥰 29. Haftadaym bende neredeyse herşeyi bitti 😅 bez aldım en son mama konusunda kararsızm 😌
Hilalttk16 Syma_07 evet diğer türlü hem maddi sıkıntı olacaktı hemde zaten bedenen daha ağır ve yorgun olunuyor 😌
Syma_07 Rwerdst son 1 2 yıldır alışverişten bıktım zaten önce evlenicem diye çeyiz alışverişi yapıyordum evlendim 1.ayi hamile kalınca bu kezde bebeğe başladım 😂😂