Bedihaaa Syma_07 ilk olunca mecbur herşeyi alıyoruz ama tavsiyem bebek beşiğini kullanışlı almanız ben hata yaptım ilkinde yerim yok diye ufak aldım ama çok pişman oldum
Syma_07 Bedihaaa ben iyisini kullanışlısini düşünüyorum çünkü ilk bebeğim digerlerindede kullanırım 1 kere masraf yaparım en azından
Feyzafeyza123 Syma_07 elektrıklı manıkur seti ılk defa görüyorum ben tırnak makası aldım törpü almadım ama bıkac yerde daha torpu öneren olmuş tecrubelı anneler ne onerıyosunjz
Syma_07 Feyzafeyza123 kullanmadım ama herkes bunu öneriyor tırnak makasıyla cesaret edilmiyormus bu çok pratik oluyormus
Melikehllderin Feyzafeyza123 törpü asla alma ben pişman oldum daha bebek gelmedi ama kızımda.kullanmaya.calistim asla işe yaramıyor ete takılıyor sürekli. Normal tırnak makası aldım birde ,
funnymummy Syma_07 bizimde aynı bir kıyafetler hazır🙈Bayram sonrası odasını alıcaz inşallah biberonla emzik aldım bide gördükçe ufak tefek lazım olan ne varsa alıyoruz böyle böyle 😂
designermoms Syma_07 ben araştırdığımda bebekler için temassız ölçeri çok önermediklerini görmüştüm en güzeli koltuk altından ölçülen diye okumuştum ondan aldım o yüzden Ben de hemen hemen her şeyini aldım 29. Haftaya girmek üzereyiz sadece bakım ürünleri kaldı
Yirmisekizaralik Syma_07 bende 20 haftaligiz an itibari ile burada durayım bauramdna sonra baslicaz ufaktan fikir olsun 🥰 özellikle beşik.konusunda çok kararsızım
Ayssayss Syma_07 benimde okuduğum bilgilerde koltuk altı yada kulaktan ölçen dereceleri kullanmayı öneriyorlar. Youtubeda Dr.Osman Gönülal videolarını izleyebilirsiniz ilk haftadan itibaren gelişim vs ile ilgili anlatımlar da yapıyor :)