Tanembebek5 32+1 deyim dün yıkadım bugün ütüye başlıcam epey yorucuymuş gercekten. Daha kendiminkilere başlamadım bile 🙄
nur34_ Tanembebek5 neresi yorucu kiz ben yikadim herseyi battaniyeleri kiyafeti kendime aldiklarimi ertesi gunu hemen utuleyip yerlestirdim camasirlar kururken de odasini temizleyip yerlesim yaptim esimden bile yardim almadan bitirdim
babymom_8 Tanembebek5 Bende geç kalınmaması tarafındayım 30da hazırlık bitti birkaç gün sonra hastanede yatıştaydım şimdi de gelmiyor 41 olacağız yine de hazır bulunsun yatışta da doğum olabilirdi sonuçta
Alvn3946 Tanembebek5 34+3 haftadayım ve hiç halim yok sadece yıkama işlemi bitmiş keşke enerjim yerindeyken ağırlaşmadan yapsaydım diyorum
Tanembebek5 nur34_ valla belim ağrıdı benim ütüyü eşime atıcam 😁 hastane hariç diğer kıyafetleri de yerleştirdim dolaba. Bi çantaya koymak kaldı her şeyi
Tanembebek5 babymom_8 aynen öyle canım her şeyi yıkadım nevresim vs bir sey kalmadı gibi yıkanıcak bugün biter yarın da yerleştiririm inşallah. 30 en iyisi gerçekten
nur34_ Tanembebek5 😄valla icimden glmiyo dun bi sanci gelir oldu korktum cogalirsa hmn hazirliyim diye yine bkledjm
nur34_ Tanembebek5 öyle valla nebilim bayrama kadar vaktim varmis gibi bi his var halbuki bugun bile olabilir dogum😃
Yeniannis_ nur34_ gerçekten benziyoruz djjdjd 32 haftanın içindeyim ne düzgün bişey aldım nede çanta hazırladım😂 daha demin bi posta da yazdım cocuk kendisi gider alır trtetv4diye 😂😂 oleyyy tek değilmişim🤭🤭
nur34_ Yeniannis_ alisverisini tamamlamaya calis ama 32 canta icin erken geliyor bna herseyini almissan hazir olmak daha iyi ama sen bna bkma cocugum dogunca kndi giyinck sanrm evde