Ozlem1231231931 Çiğ köfte dürüm yesem bol acılı bişey olurmu 4 haftaligiz daha sürekli birşeyler yiyorum ben 🍼😇
Htcmstfomer Ozlem1231231931 etsiz oldugu surece yiyrbiliyosun cnm ben 4 ay boyunca nerdeyse kahvltida bile cigkofte yiyodum doktor cok fazla yeme baharati rahatsiz eder mideni yakar demişti Ama yesende etsiz olcaj etli yiyemessin cig et oluyor demisti 😊
Nur16 Ozlem1231231931 canım bende annen filan biliyosa çiğköfteyi yaptır dışardakilerin içinde haşlanmış patates oluyo ben yemem şahsen yinede senbilirsin
Esomami Ozlem1231231931 valla ben cok yemistim ilk hamileligimde her aksam nerdeyse cigkofte misir delisiydm 😂
Kyhnsnl58 6 haftalıkken yemiştim ben çok canım istemişti iyiki yemişim o haftadan sonra bulantım çok arttı hiç bişey yiyemez oldum iki gün hastanede yattım şimdi bi parça yiyorum şükür 💞
Nurgizemm Ben hamileligim basindan beri gunde iki tane yiyorum 6 haftaligim kahvaltida yedigimi bile biliyorum sknti olmuyo
Rojinn Canım imkanın varsa evde yap internetten yaz 10 dk çiğköfte diye çok kolay bi tarif çıkıyo bende zamanında dışardan çok yedim sıkıntısı olmadı ama sonuçta bilmiyoz nasıl yapıldığını ben artık dışardan söylemiyorum bu tarifi yapıyom çokta lezzetli oluyor misafirlerime bile yapıyom çok tarifini isteyen oldu o derece 😊
tgymnrmy Hamilelikte çiğ köfte gelenek sanırım 🙈🙈bende deli gibi çiğ köfte yiyorum. Hijyen konusunu içeriği düşününce kendimi çekmek istiyorum ama nafile 😂🙈sanırım çiğ köfteyle çocuk doğuracam🙈🙈🙈