Sedefibrahim Kızlar bu şinitzeller varya hazır satılan kızartılan canım ondan çekti salata içine biraz koysam internette bi kaç okudum zararı varmı diye net bişey bulamadım siz ne dersiniz zararlımı yada yesem bişey olurmu
Yeniannis_ Sedefibrahim bu kadar kasmayın 7/24 yemiyorsunuz sonuçta Sakınan göze çöp batar mı neydi o söz😂😂 Aklında kalcağına midende kalsın Ne olabilir ki yani. Sakatat hariç herşeyi sınırda yiyorum. Cok sükür bi zararını görmedim , cok evham bütün olumsuzlukları çeker.
Sulte Sedefibrahim yedigimiz ne saglikli ki sanki valla ben yiyorum nuggets sinitsel falan tabi hergun degil ama canim istedikce arada yiyorum tatlida yiyorum sebze de et de tavukta o an allah ne verirse hafta da bi cips de yiyorm canim cok cok kola isterse ayda bi boyle iciyorum bi bardak nefis yani buda
FatmaAselinAnnesi_60 Sedefibrahim yiyin gitsin şu zamana yediğimiz hangi birsey organik Allah aşkına organik istiyorsanız köye gidip tarla yetiştirin o organik o yüzden kendinizi kasmayın. Hamilelik hastalık değildir
Yeniannis_ Tiiffany aynen öyle taze bişey kalmadı ki artık Herşey işlenmiş herşey de risk O zaman aç kalalım En iyisi az az yemek Gidip tarihi geçmiş ürün alınmayacağına göre yenilir yani
Sedefibrahim Yeniannis_ ay ben sana kıyamam hakkını helal et kızzz istanbuldaysan atla gel sana neler yaparım ben
Busel Sedefibrahim biz normalde de işlenmiş gıda tüketen bir aile değiliz o yuzden yemiyoruz. ama yiyin kırk yılın başı çok bir zararı olmaz iyi bir marka tercih edin ama