minikmucizeemaak Merhaba kızlar ben bursadayım, evden iş imkanı olan yerler var mı güvenilir bildiğiniz? Paketleme vs gibi. Bir ek gelir olsun istiyorum 💙
BuseVeMinikleri minikmucizeemaak bulabileceğini zannetmem olan da dolandırıcı oluyor. Çevrene baksan daha iyi dükkanlarda evlere iş satanlar oluyor. Burada etiket hazırlama felan dağıtıyorlar.
mekselinaa minikmucizeemaak Genellikle öyle işler dolandırıcı oluyor sigara sarabilirsin eşin bir tütüncüyle anlaşabilir yok yapmam diyorsan belki yazan olur bursadan canım❤
minikmucizeemaak BuseVeMinikleri Burada kimler dağıtıyor acaba bilginiz var mı ? Bursa’nın içinde yaşamıyorum küçük bir ilçesindeyim çok şansım yok böyle durumlarda burda malesef
BuseVeMinikleri minikmucizeemaak ben İstanbul’da ikamet ediyorum. Burada var öyle yerler ama Bursa da bilmiyorum 😕
minikmucizeemaak BuseVeMinikleri Bursa’nın içinde vardır belki de bizim yaşadığımız yerde maalesef şans 🫠
minikmucizeemaak mekselinaa O hiçbir kazanç sağlamıyor kuzum ya annem yapıyordu 1 kutuya o zaman çok çok az verıyorlardı yani en azından bebeğim bir kaç eksiğini aşırım diyorum bulursam iyi olur bulmazsam da nasip değilmiş derim artık teşekkür ederim ❤️