Dina Kizlar selam bir kac gundur bebegin haraketleri cok azaldi yalniz sol tarafima yatdigimda his ediyorum ama cok haraketliydi dun bir kac saat hicbisey hisetmedim saglik ocagina gitdim kalp atisi falan dinledik normal dedi hemsire ultrason yarin gidicem ama kizlar normal mi bu? 3 haftadir ultrasna girmiyorum..hicbi agrim falanda yok aslinda doguma dair
gamzeozer16 Dina benimde öyle yeri daraldıgı icin dedi doktorum benimde yarın kontrolüm var bazen hic hissetmeyedebilirmişiz endişelencek bişey yok demişti doktorum
Btlylmz0 Dina aynen yerleri daraldığı için diyor herkes, 39. Haftadayız nst ye bağlandım bugün karnımda açtı, çocuk hareketsiz çıktı haliyle, bol bol çikolata hurma ye gel dedi ebem sonra başladı hareketleri sizde deneyin 👌🏻
Neroizm Dina yeri daraldigi icin evet eskisi gibi karnimi bir saga bir sola cekistiremiyor ama dogum kanalina girmesine ragmen son 2 gundur deliler gibi hareket edip can yakmaya basladi benim bambam. Merak ediyorum ben de bu neye isarettir diye. Gelmeye mi yelteniyor acaba diye dusunmeye basladim. 37+1 deyiz.
Dina gamzeozer16 canim bende yeri daralsada insan bazen hiss etmek istiyor rahat olmak icin)) agrin falan peki var mi yoksa rahat geze biliyormusun
gamzeozer16 Dina hayır tabikide hic rahat değilim yatarken ve yürürken bacak aram felaket agrıyor 😞 bakalım doktorumuz neler diyecek normal dedi ama gün ağrıları diyolar
Dina Btlylmz0 peki canim.. 39 haftadasin peki agrin falan var mi ben tamamen normalim yani agri sanci hicbisey yok gecikir mi dogumum?
Btlylmz0 Dina hiç yoktu benim de, dün gece birden başladı, gittim hastaneye açılma yok dediler. Döndüm eve aman Allahım uyuyamadım 😄 sancılar üst üste, öğlende tekrar gittim 3 cm açılma olmuş, sabaha doğuracağım inşallah 🙈
Acuka Btlylmz0 o birden baslayan nasıl bır sancı bırde bebek kanaldamıydı öncesinden bır hıs oldumu dogururum dıye
Gizemen 36.haftadan itibaren haftalık kontrollere çağırdı beni doktorum sizde de öyle değil mi? Hareketlerinde hissetmeme yada az hissetme yaşarsan gel dedi. Benimde alttan sancım vuruyo 35ten beri ama nst de bişey çıkmıyo hamilelik çok garip
Dina Gizemen ben yurtdisinda yasiyorum burda oyle degil canim(onlar tayin ediyorlar butun kontrollerin zamanini😐
Acuka Btlylmz0 o adet sancısı gun içerisinde bendede oluyo fakat artmıyo . Ve o gun bır farklılık hıssetınızmı bebekde fılan
Btlylmz0 Acuka evet daha çok gerginleştii karnım akşam üstü, bi de adettendir ishal oldum (: bu arada doğurdum 😄😄
Dina Btlylmz0 😍😍😍😍😍😍tebriklerrr nasil bebek? Zor oldumu? Btlylmz0 😍😍😍😍😍😍 tebriklerrr nasil bebek? Zor oldumu?