Bernakrc1 Dolphin16 bencede bu ay herkes öyle bende normalde asla gecikmez 6 gün geçti ramazan’dan büyük ihtimalle
Dolphin16 Sevaall bende öle diyordum diyet yapınca bile adetim düzensizleşti oruç tutuyorum bakalım nolcak bu ay 🤷♀️
Sevaall Dolphin16 vala canım okadar sene oruc tuttum ama ilk kez boyle bi gecikme yaşadım allah herkesin gönlüne göre versin… içimizdeki umudu hayra çevirsin rabbim inşallah🤗
Dolphin16 Sevaall Bende ocak ayında diyet yapmıştım o ay adet görmedim şubatta gördüm 14 gün gecikti psikolojim bozuldu test yapmaktan . Şimdi gecikirse oruç etkilemiştir diyorum öteki türlü insan üzülüyor ister istemez 🫤
2oglusannesi Sevaall bacım ne ümidini kescen 1 yıl size çok uzun bu zaman gibi gelebilir evet ama 10 yıl uğraşanlar var ümidi kesmemiş sen niye kescen
zeynepnur38 Sevaall Evet. Negatif hamile değilsin. Ve sana tavsiyem bu kadar test yapmamalısın. Kendini yipratmamalisin. Ben bu hatayı yaptığım için çok yipranmistim. Ne zaman bıraktım böyle takibi o ay hamile kaldim
Merilyay Sevaall canim hic belli olmuyor benim 8.gunde kan ve idrar negatifti cuma gunu kese gorduk ve sokkk benim 3.cocugum olcak dusunmezken yani nerdeyse 2 ay olcak adt olmayali ve ben cuma gunu ogrendim gec yumurtlama oldugu icin
Sevaall Merilyay aaaaa inanmıyorum cok guzel bi umut oldun bana tesekkur ederim…allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım bnm🤗