Eceaysezdmrr Tubailtekin ben her hafta 2 3 gün yıyorum pişirip ikinci gebelıgım ilk cocugumdada yedım hep
Pnr_KMRC1 Tubailtekin iyi pişirirsen yiyebilirsin cnm sürekli olmamak kaydıyda doktorumda böyle demişti ama ben 1 tane yiyip bin pişman oldum artık yemiyorum miğdemi çok yaktı benim sana afiyet olsun🫶🌸
Yrgnnnnnn Tubailtekin dün tostun arasına koyup bi güzel yedim ilk çocuğumda da hep yedim bi sıkıntı olmadı şükür canın istedi ise pişir ye canım
e_dmr Tubailtekin 13 haftalık oldum. Bugun 3.gunum birseyler yemeye basliyali. Sabah tost istedi canım yedim. Aç kaldik okadar bence hakettim . Sende ye 😊
Tubailtekin e_dmr hamileliğin başından beri yemedim Google den araştırıyorum O kadar korkutuyor ki ama dayanamadım bugün ilk defa yedim bende ne zamandır gözümde tütüyodu 😊
Tubailtekin Mervvvever içim rahatladı yerken bile korka korka yedim nefis işte dua ederek yedim valla 🤭
kuzeycikkk Tubailtekin 21. haftadayım canım çok çekerse haftada 1-2 defa iyice kızartıp yiyorum canım doktorlar yemeyin diyor ama bu da nefis 1-2 aylık olay değil ki 9 ay 10 gün😂
Tubailtekin kuzeycikkk aynen 5 aydır yemedim ama artık dayanamadım yedim. Bide ketçap canım istiyor patatesle
ipekmom_ Tubailtekin sabah kahvaltıda yedim çok kızartıyorum rada yiyorum, zaten mide yanması yapıyo diye pek yiyemiyorum canım çekince bikaç dilim öyle yiyorum