Aysedemirr Selam kızlar bu doğumdan sonra zayıflama korsesi hemen giyiliyor mu yoksa bi kaç gün beklemek gerekir mi sezeryan olursa bide kullandığınız korse ya da tayt var mı zayıflamak için ?
ArvenMom Aysedemirr doktorunuza sormanız lazım o gerekliyi bilgiyi daha iyi verebilir her doktor aynı şeyi söylemiyor bazısı 1 hafta sonra bazısı hemen bazısı da 1 ay sonra diyor
kuzeycikkk Aysedemirr canım bildiğim kadarıyla korseler kan akışını için iyi değilmiş be bağırsakların çalışmasını engelliyormuş ben doğumdan sonra asla kullanmayı düşünmüyorum zamanla gider diye düşünüyorum sağlıklı beslenmeyle sporla
Sahradmla Aysedemirr termal tayt kullanıyorum gün içinde hareket ettikçe terletiyor terlemeye bı nevi kalori yakmak ztn doğumdan sonra kullanacağım inşallah
Aysedemirr kuzeycikkk taytlar da var aslında belki onlar daha iyidir doktora sormak daha faydalı olacak sanırım :)
Sahradmla Aysedemirr ben kızımda doğum yaptığında 3 ay sonra evde yarım saat eliptik bisiklet yarım saat egzersiz termal tayt ve üstü de vardı çok iyi kilo vermiştim kilodan ziyade baya incelme olmuştu vücudumda tekrar doğum yaptığımda aynı şeyleri yapacağım inşallah