Fuhen Kızlar uygun fiyatlı ama emiş gücü iyi temizliği kolay makine bakıyorum yardımcı olur musunuz 🤯
Nazlimom Fuhen elektrikli süpürge olarak Philips maraton yazmıslardı bende cok önceden post açmıştım , benimde arçelik makinam cok ağır , el süpürgesi olarakta cok iyi çekiyor elim ayağım oldu yani fantom marka aldim
Allahkahretmesin1 Fuhen arzum ar4088 kullanıyorum 1 seneyi geçti alalı ama halâ ilk günki gibi çekiyor son ayardayken 6m² yün halıyı bile kaldırıyor öyle söyleyeyim 😂
kckfalmily Fuhen arkadasim kullaniyor öve öve bitiremio ben arzum olimpia Power kullanıyordum asiri asiri memnunum tek kötü yanı hortumu hassas oyle haldır haldır çekiştirmeye gelmiyor. Suan dysonum oldugu icin o yedekte duruyor ama dysona cekis olarak kafa tutar diyebilirm yani o derece memnundm
Onemother1 Fuhen bende maraton kullanıyorum ağır bilgin olsun ama aşırı iyi çok memnunum şuan bozulsa tine aynısını alırım büyük ihtimal
Hmyraltnts Fuhen Çok güzel bir süpürge bende de var çekim gücü felan çok iyi ben çok seviyorum onun haricinde günlük el süpürgem var fakirin. Şu sıralar hergün onu kullanıyorum malum hamilelik diğer süpürge güç istiyor o yüzden şu sıra kullanmıyorum ama memnunum fiyatı 3000 civarlarında bişeydi sanırım yanılmıyorsam
Liliales Fuhen ben 4 yıldır elektrolux ultra silencer zen marka süpürge kullanıyorum çok çok memnunum emiş gücü yüksek hatta halıda ileri geri yapmak bile zor oluyor en en en önemli özelliği o kadar sessiz ki evde eşim uyurken bile çalıştırıyorum gece gündüz komşular rahatsız olur mu diye düşünmeden çalıştırabiliyorum çok sessiz. Toz torbalı olması da güzel filtresi tertemiz kalıyor şimdiye kadar hiç filtresini temizlemedim değiştirmedim bile. Ayrıca torbası dolunca da at çöpe gitsin toz çıkmıyor bir şey olmuyor mis gibi. Ama kendi markasına özel torbalarından almak gerekiyor onlar çok iyi ve büyük hemen dolmuyor
Liliales Fuhen ya üretimi yok sanırım şu an bulamadım ama buna benziyor https://www.trendyol.com/electrolux/ultrasilencer-eusc66-sbt-600-w-64-db-toz-torbali-elektrikli-supurge-p-35907384?boutiqueId=61&merchantId=105237&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
buusur Philips dikey şarjlı kullanıyorum 8049 modeli çok memnunum ben uygunken almıştım şuanki fiyatını bilemiyorum tabi