FatmaJale Blue9817 evet ben kullanıyorum levotiron diye bi hap çok yüksek çıkmıştı önceden de sorun vardı doğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum
sumeyyeee_ Blue9817 ben hipotiroid hastasıyım düzenli olarak kullanıyorum canım☺️ doktor kontrolünde tabiki, endokrin gözetimindeyim hep.
Blue9817 Peki bebeğe kullandığınız ilaçlarla nasıl dengeliyorsunuz levotironu sabah aç karına içiliyor o benim 1 tane daha ac karına var ama dengeleyemiyorum ilaçları
sumeyyeee_ Blue9817 şöyle yapın tiroid hapı mutlaka kahvaltıdan 40 dk önce alınmalı. Vitamini öğle arası için demiri de akşam yemekten 1 saat önce alın. Dengelenmiş olur ben öyle alıyordum.
Blue9817 @“aybuke54” peki bebek için de kullaniyorsundur büyük ihtimalle demir ve vitamin nasil dengeliyorsun tiroid ilacida ac karina digeride
Emine12456 Bende tiroid ilacı kullanıyorum bilmediğim için ikisini birlikte içiyordum demir hapımla sonraki ay bastırdığımda tsh yükselmişti doktorumda yarım saat ara ile almam gerektiğini söyledi bilginiz olsun önce tiroid hapını için emilmesi için 🥰