Evet kızlar bende doğurdum artık😂🫠 perşembe günü gündüz 1 de hafif hafif ağrılar vurmaya başlamıştı 39+2 de. Ben tabi bakıyorum ama diyorum normaldir falan. Saat 3.30 dan sonra saat başı vuruyor ama tabi yine hafif. Neyse eşime dedim akşam iftardan sonra gidelim baksınlar hemde suyuna falanda baktıralım. Gittik doktor muayene etti 4 cm. Yatıralım dedi neyse yatırdı. Saat 12 de açıklığa baktılar 5 cm. Tabi o arada yine rahatım çok zorlamıyor. Saat 4 oldu sancılar arttı ben baya ağlamaya başladım. Neyse detay vermiyim. Dedim heralde saat 4 de olmuştur bi 7-8 cm. Doktor muayene etti. Hala 5-6 diyo. Ben o an yıkıldım başladım ağlamaya çok moralim bozuldu bu kadar arttı ağrılar 1 cm mi sadece oda kesinde değil. Ama meğer onlar tam ağrılar değilmiş bile😂🫠doğuma alındım biri üstten ittirdi eliyle doktor alttan açtı elleriyle bebek rahat çıksın diye ama o an hissedilmiyor bile.Evde başlayan ağrılarla dahil 21 saatlik bi doğum sürecim oldu.Saat 10.18 de bebeğimi kucağıma aldım. Oy böyle kapkara saçlı kapkara gözlü bi kız. Doğdu kedi gibi ağlıyo. O an gerçekten aşırı güzel bi an sıcacık üstünden duman çıkıyo fırından yeni çıkmış😂🤭. Bide üşüyo ağlıyo hemen alıp giydirdiler. O an videolarda gördüğünüz gibi değil valla yaşayınca çook farklı🥹 5 içten 5 dıştan dikişim oldu. Şükürler olsun Şuan iyiyim ama bebek küvezde solunum sıkıntısı yaşadı son anlarda zor geçtiği için.Benimde doğum hikayem böyle oldu küvezden çıkınca dahada rahatlayacağım inşAllah. Allah tüm bekleyenleri bi avazda kurtarsın sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin ❤️