aaysegull12 Kızlar doğuma kadar geldim artık 3 haftamız felan kaldı. Ama kalpte ekojenik odak(parlak nokta) geçmedi görülüyor. Doğuma kadar geçer die düşünmüştüm ama olmadı moralim bozuk.. Benim gibi geçmeden doğum yapan var mı nasıl durumlar sağlık durumu
gamzosgamzos aaysegull12 benim kızımında geçmemişti kuculmustu sadece çok şükür bir sorun yok şuan 1 yaşında ☺️
Arenlina aaysegull12 benim bebeğimde de var gözüküyordu 36+4 deyim şuanda geçen gün geldim kontrolden göremediğini geçtiğini söyledi öğrendiğim günden beri dualar meyrem suresi yusuf suresi dinleyip durdum bol bol maden suyu içtim badem vs yedim umarım seninkide geçer canım benim dualarım seninle ve bu durumu yaşayan bütün anne adaylarıyla🤲🏻💖
aaysegull12 gamzosgamzos Küçülüp küçülmediğini söylemediler canım. İnşallah benimki de sağlıkla doğar hayırlı ömürleri olsun
Herseyguzelolsun7 aaysegull12 eşimin yeğeni o şekilde doğmuş kalbinde delikle ve iki yaşına kadar kapanmış hiçbir sağlık sorunu ya da tedavi görmeden. Korkmayın inşallah hemen geçer 🙏
gamzosgamzos aaysegull12 amin canım Allah razı olsun 🤲 sende sağlıkla kavuş sağlıklıdır yavrun inşaAllah 🤲 doktorum hiç onemsememisti bile gecmeyince
aaysegull12 Herseyguzelolsun7 parlak nokta nedir bilmiyoruz tam olarak delik mi nedir canım inşallah sağlıklı olur 😕
aaysegull12 Arenlina amin canım Allah razı olsun az vaktimiz kaldı bu zamana kadar geçmediyse yine geçmicek gibi geliyor maalesef. İnşallah dediğin gibi olur🙁
Arenlina aaysegull12 valla benimde 23 gün kaldı olarak gösteriliyor uygulamada bende beklemiyordum geçmesini ama Rabbim büyük inşallah hiç birşey olmadan hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤲🏻🧿