derya61_ Kızlar günde 2 kez bazen, 3 günde bir😊 düz yatınca ya da sola dönünce hissediyorum . Siz de nedir durumlar?? 😇Birde hamile kaldığımda 78 kiloydum şuan 87 olmuşum çok aldım vermem gerek yada daha almamam 😏
Ruken_07akkus derya61_ bende yarın 21 olucam sabah kahvaltısından sonra baya baya atıyor cinsiyet imiz kız belki ondandir geceleri atıyor tam uyucakken yoruldugumda dinelnince o zknda kıpır kıpır 🥰
Esoo0698 derya61_ 20 haftalık oldum bazen hissetmiyorum bile benimki oğlan ondanmıdır bilmem 42yle hamile kaldım 45 olmuşum hala alamadım kilo 😒
ecem0509 derya61_ biz de 21+4 olduk çok sık hissetmiyorum bende hareketlerini. Ara sıra hareket ediyor🤗 59 da hamile kaldım 61 kiloyum.
ES_es-Es derya61_ bende 20+2 yim 78 79 arasındaydı kilom hamile kaldığımda ve su an 86 oldum aynıyız galiba 😊 hareketleri belli belirsiz hissediyorum ,tam hissetmeye baslamadim
ES_es-Es derya61_ evet öyle aslında yatarak geçirdiğim hamilelik oluyor o yüzden bu kadar oldu ama saglik olsun
Ebru_28 derya61_ 22+1 günlüğüz ikiz biri sağdan biri soldan saldırıyor genelde aksam hissediyorum gündüz tik yok 😂 51 kilo ile hamile kaldım 56 oldum hala öyle devam ediyorum bazen 55 oluyorum bir bakıyorum 56 olmuşum 😂