ilzannliy Efruze14 geçmiş olsun canım doğal yollarla bi yere kadar sonrası bebeğe zarar en güzelini yapmışsın bence
Fatmagul52 ilzannliy buhardanlik ve mum alip(japon pazari gbi yerlerde oluyor) aktardanda nane yagi ve kekik yagi alabilirsiniz buhardanliga biraz su birazda bu yaglardan damlatn altinada mumu yakin uyurken kesinlikle tikanikliga bire bir o kadar rahatlatyorki ben yillardir cocuklarada kendimedd bu cozumu uyguluyorm @Havvaca
ilzannliy Fatmagul52 malesef keşke dedikleriniz fayda etse 33 haftalık olduk hala ara ara tıkanıyor 🤧 evde hava nemlendiricimiz var fayda etmiyor. Çocukluktan beri başımda olan bir dert sinüzit. Annem de beni doğurana kadar çekmiş malesef bunu hamilelik riniti diyorlar alıştım artık 🤪
handeserdes Havvaca doktorunuza danışmadınız mı? bol sıvı tüketmemi tüketmemi söylenişti bana doktorum. iki kere grip oldum şimdiye kadar. kendiliğinden geçti. çok baş ağrım olduğunda parol aldım, burun tıkanıklığım için 3 gün kadar otrivine kullandım.
Liliales Havvaca limonlu ballı ıhlamur ya da sıcak suyla limon bal. Benim de hamileliğimin başında böyle olmuştum bunları içtim bir de suda eriyen vitaminlerden içmiştim