Meryemiss Merhaba annişler bebişleriniz bu haftalar kaç kilogramdı benim ilk kızım zayıf doğdu biraz o yüzden biraz bunda dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum 843 grammışız doktorumuzda iyi dedi banada iyi geldi sizlerde durum nedir.
beyzacmvrc Meryemiss iyi kuzum haftasıyla uyumlu gayet 24+5 de 850 g demişti 1 hafta 10 gün önde demişti 26. haftaya uyumlu demişti Seninki de gayet iyi
Havvaca Benim 21+1 de 566 gramdı. Kilosu biraz önde demişti Dr. Ordan yola çıkınca normal gibi geldi bana ama bilemiyorum tabi
Meryemiss Paramedik16 bu haftalarda hergün öyle bir büyüyorlar ki onuda detaylı ultrasonda anladım normal muayene ve detaylı arasında 6 gün vardı 6 günde 100 gram almıştı maşallah diyelim sizinkide güzel ikiz bebekler daha küçük oluyorlar herhalde alan darlığından mı bilmiyorum iyi görünüyor sizinki haftasıyla uyumlular allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Paramedik16 Meryemiss sağlıkla kucağınıza alın benim bebişlerim doğdu bile 28.haftada doğdular hatta çok şükür 3.5 aylık olduk bile 🥰