zge13 Ozgee123 yan yatır canim bı sağ bir sol olacak şekilde ama mutlaka yan yatır sen farkında olmadan kusma ihtimaline karşı
zge13 Ozgee123 benim kızım ilk 25 30 gün hep memede uyudu ama meme bağımlısı olmuş olabilir orda güvende hissettiği için dedi doktor ama sonra baktık 200gr kadar vermiş sadece sütun yaramiyor uykudan önce mama ver dedi öylece mamaya başladık ama o ilk zamanlar o kadar sancılıydı ki bı yandan sütüm beslemedigi icincektigim vicdan azabı 😪 ah keşke şimdiki kadar bilgim olsaydı
Paramedik16 Tahamine7341 yanlış bilgi vermeyin lütfen en sağlıklısı sırt üstü yatırmak kafası yan olcak şekilde gazı çıkmadığı takdirde de yüz üstü yatırılabilir yanında biri duracaksa şayet bebekler bu pozisyonda kendini güvende hisseder bi yere temas ettiği için benim bebeklerim de baby nestli reflü yatağında yatırıyor ben bu şekilde yatırıyorum Acıbadem de doğdular bunu söyleyende çocuk doktorumuzdu
Tahamine7341 Paramedik16 ay sacmalama istersen bende yeni acibademde dogum yaptim bize böyle söylediler ayrıca ilk oğlumda memorialde dogum yaptim orda da 4 yıl önce böyle söylediler sacma sapan müdahale etmeyin doktor özellikle me yüz üstü ne sırt üstü gece uyutma diyor gelmiş burda sırt üstü ystir diyorsun cocuk kafasını yan döndürunce yan mi kalcak surekli oynatıyor bilginiz yoksa muhalefette olmayın
beyzzsenturkk Ozgee123 ilk zamanlar sırtını ince yastıkla yan yatırıp destekliyordum ama şu an kendisi istediği gibi yatıyor 3 aylık olucak daha doğrusu yattıgını sanıyo ben aksam düz koysam gece kafası bi yerde ayagı bi yerde buluyorum 😂😂😂😂
mylittlebabym Reflü yatağında yan yatırıyorum ben 25 günlük henüz sırt üstü yatmasına güvenemem, sırtını da battaniyeyi rulo yapıp destekliyorum dönmesin diye. Arada bir de yönünü değiştiriyorum hep aynı kolunun üstüne yatmamasi için.
Paramedik16 Tahamine7341 doktordan doktora fark var o zaman benim bebeklerim 2.5 ay küvezde kaldı orda da hep bu şekilde yatırıldı onlar bilmiyor muydu yani herkesin kendi tercihi benim çocuklarım gayet rahat ediyor herhangi bir sorunda yaşamadık şükür
Tahamine7341 Paramedik16 sizin bir sorun yasamamaniz başkasınada garanti vermez bir de kuvozle cok farklı orda hep gözlem altında oluyorlar evde geceleri anne başında bekleyemez sonucta
Paramedik16 Tahamine7341 canım bende zaten başında duracaksanız yüz üstü yatırın dedim yoksa tabi ki çocuğu bırakıp yüzüstü yatırmıcak yani
Emineedrk Ozgee123 genelde sağ ve sol tarafa dönük yatırıyorum kakasının geldiğini fark edince sırt üstü çeviriyorum öyle daha kolay yapıyor ama onun haricinde emzirip yatırdıkça bı sağ bı sol