Kuzuletta Amin inşallah. Gelmiyor yani şöyle bana sancılarım başlamadan ilk açılma var 3 cm dediklerinde ben normal doğuma karar verince lavman yaptılar. Sonrasında odada geldi tuvaletim ıkınmadan yap dediler zaten afedersiniz su gibi geliyor büyük tuvaletinizde. Tabi o sancıları çekerken tuvaletiniz geliyor yapıyorsunuz ama ıkınmak yasak. Son açılma olunca çatala almadan önce yere örtü serip önüme basamak koydular basamağa sarıl ıkın dediler. Ben tuvalet için mi yapıyorlar dedim ama bebek iyice aşağı gelsin diye yaptılar muhtemelen. Çatala çıkıp ıkındığımda da tuvaletim olmadı. Ben doğumhaneye girene kadar odamda sık çıktım tuvalete sanırım kalmamıştı daha Bi şey 🙈 ama çok duydum ıkınırken tuvaletini yapanı. Bence o tamamen kendimizle alakalı ya da hastanede lavman yapmadılarsa olmuştur diye düşünüyorum. Bende jiletle alıyorum. Suyum gelmeye devam ediyordu öyle de gitmek istemedim utandım hemen belden aşağı ılık su ile yıkayıp jiletle alabildiğimi aldım biraz vardı ama yapcak bi şeyim yoktu. Doktoruma da kusura bakmayın alamadım vs dedim ordaki herkeste olur mu öyle şey kendini kötü hissetme normal bunlar vs dediler. Sonuçta suyum gelmiş planlı değil o yüzden sizde endişe etmeyin insanlık hali ☺️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰