semanurrrr_ beş haftalık hamileyim inanılmaz derecede sırt ağrısı çekiyorum ve tek bölgede ağrım oluyor sadece normal mi
kuzeycikkk semanurrrr_ normal canım normalll benimde sırt bacak kalça popo her yer ağrıyordu 13-14. haftalarda bitti şu an çok şükür rahatım
Nazlicannn196 semanurrrr_ bence baştan sona kadar devam ediyor her hafta farklı bir sorun çıkıyor 20 ye geldim eksilmeden artmaya devam ediyor ağrılar sancılar hazımsızlık gaz problemi kasılmalar kramplar 🥺🤦🏼♀️
kuzeycikkk Suddeee şu an 21. haftadayım 14. haftadan itibaren pilates yürüş yapıyorum canım doktorumun yönlendirmesiyle pilates ağrıyı engelliyor😁
Berivan01 kuzeycikkk bende gidiyorum pilatese ve yürüyüş yapıyorum aşırı iyi geliyor katılıyorum size
Enaz- Suddeee ciddi anlamda ben yadırgadım çok uyuyan birisi değilim zaten ama akşam artık oturdum ağladım uykusuzluktan gerçekten çok perişan oluyor insan bu haftaların verdiği bi ağırlık da var zaten 😂
Tugcenefes semanurrrr_ benim bel ağrım çok oluyor ve kaşık ağrım kramplarım çok oluyor reflü gibi bıçaklar girip duruyor sizde de oluyor mu 🥹
semanurrrr_ @Tugcenefes aynı şeyleri yaşıyorum hatta az önce kanama bile gördüm normal diyorlar ama doktora görünmekte fayda var
Tugcenefes semanurrrr_ karnım benim anlamadığım bir şekilde şişti ve çok sert gergin .. pinpiriklenip gitmekte istemiyorum pinpirikli diyorlar etrafımdakiler gitmediğim halde . Birsey var mıdır ki acaba