MadameHappy34 lovecanim aynısı mı bilmem elim ile dokunduğum da sert gibiydi ilk kir falan zannettim 😅 uğraştım gelmiyor sonuç bir çektik 6-7 tane tüg yapışmış birbirine böyle düz duruyorlar göbeğimi yağlarken mi böyle oldu oraya girdi bilmem yağ dan dolayı da parlak siyah olduğunu düşündüm ama :)) tüg çıktı bizimki.
lovecanim Yagmurcmn he erkekler genelde gec doğar kizlar daha çabuk gelirmiş ondan sordum..senin kızda naz yapıyor demkki 😄
yanlisanlamaama lovecanim benimkinde de ben varmış resmen göbek büyüyünce farkettim koparmaya çalıştım kopmadı bide güya her banyoda temizlerim ay ne pislik bir insanmışım falan diye söylendim halbuki çıkıntılı bir benmiş 😂 sizinki de ben olabilir mi
lovecanim Merveee_56 ben bugün elimi attığım gibi geldi elime çok sert bisiydi üstünde de 2 3 tane tüg yapışmışti valla asla ne olduğunu anlamadım kir olamaz bence çünkü bi tarafında et parçası gibi yumusak bir doku vardı bişi bagli gibiydi bir an pişman oldum neden dokundum falan diye ama yapacak birşey yok oldu artık.
Papiiii lovecanim canim toz felan birikintisidir.Kiyafet tüyü felan yani.Ola bilir bende 20li haftalarda gobek deligimde beyaz birsey gordum yag vururken karnimdan dolayi icini goremiyordm elime geldi bakdim kremler felanlarsan olmus herhalde birikmis.Yani ola bilir korkma.Eger yara degilse bisey olmaz.Alamiyormusun gobeginden onu
lovecanim Papiiii bugün denedim elime hemen geldi kir gibi değildi ya Bir ucu yumuşak bir doku ve 2 3 tane tüg vardi yapışık aşırı sert bisiydi
Papiiii lovecanim yani kesin kirdir tüydür dedigim gibi ola bilir.Yani yanlisda bilgilendirmek istemem ama minik siyah düz tokalae varya onun arka kısmı yuvarlak oluyor onu iyice yemizleyip yuvarlak kismiylada ala bilirsin gobekden dolayi zaten derine gitmez.
Birgariptuba Merhaba bir arkadaşımın da öyleydi cok değişik gelmişti siyah kurumuş bir şey, ben göbek bağına benzettm hatta karnı büyüdkçe kendiliğinden düştü.
lovecanim Birgariptuba Birgariptuba evet öyleydi dun elimi attığım gibi geldi mutlaka doktora sorcam ama