Kkaltintas Mrb arkadaşlar düşük yapıyorum ama mide bulantısı, duygusallık, halsizlik çok var böyle bişey başına gelen varmı kanama yok kahverengi lekelenme var
cito83 Kkaltintas kahverengi leke olarak başlıyo sonra nırmal adet kanına dönüyo malesef bende yaşadım
Fatmamdk Kkaltintas Bende geçen hafta cuma düşük yaptım kahverengi lekelenmeden kırmızıya dönüşür ve çoğalır kasık sancılarınız artar mide bulantısı ateş basması duygusallık herşeyi bi arada yaşarsınız ama vücuttan vücuda değişir bu semptomlar
Esrarslan Kkaltintas bende düşük yaptım adet günümde lekelenmem oldu sonra da kana dönüştü bi kaç sonra da düştü kendiliğinden
htcmuhammed deletedmom351 o skntiyla napsin kizcagiz haliyle uzuluyordur bilgi almak istiyordur. Bende dusuk yaptigim zamanlar yazdim sorular sordm cok normal.
htcmuhammed Bende düşük yaptim lekelenmem oldu snradan cogaldi bi kac gun sonra düştü buyuk pihti seklinde
Kelebek90 Kkaltintas ilaç vermiyor mu düşük önleyici progestan yada proluton iğne var bunlar yapılmıyor mu
deletedmom351 htcmuhammed ben bilmediğim yani düşük yapınca ağrı vs oluyor galiba o durumda nasıl yazabiliyor onu demek istedim pek bilgim yok yani
Aminea deletedmom351 adet agrısı gibi bir agrı oluyor cok acılı bir agrı değil o yüzden yazabilmiştir benimde ilk gebeliğim düşük olmuştu benim hafif lekelenmenin geldiği günün gecesi düşük oldu.
Esrarslan deletedmom351 ben ağrım sızım olmadı bi kramp gibi bişey girdi saniyesinde düşük oldu sonrasında hiç ağrım olmadı insandan insana degişiyor galiba bu semptomlar
Tubasim Kkaltintas merhaba çok geçmiş olsun, ben düşük yapıyorken her türlü hamilelik hallerim devam ediyordu mide bulantım da buna dahil, bir hafta sonra da parça kaldığı için kürtaj oldum
Kkaltintas Ben daha öncede düşük yaptım ama hiç böyle olmadı 3 gündür kahve rengi lekelenme oluyo lekelenme olucagı zaman kasık agrım oluyo sadece