Ahusna Kızlar benim boyun bölgemde hem beyaz et benler hem siyah normal ben çıktı. Hepsi yeni yeni oluştular. Hanileliğin başından beri azar azar arttılar şu an 25. Haftadayım. Bu durumu başka yaşayan arkadaşlar var mı? Dermatologa gitmeli miyim?
Kubracigimm Ahusna boyun tarafımda bende de et benleri çoğaldı. Hatta bir tanesi bir anda bir büyüdü bir büyüdü sonra kendi kendine düştü.
Pnarvrl Ahusna aidin salih bu konuyla ilgili kitabında anlatıyo bir kür var onu sürünce geçiyor nedeni de vardı ama hatırlamadm şuan ataşyırın isterseniz
abilgen Ahusna evet çok ilginç bi şekilde bende de var. Annemde olduğu için çıkıyo sanmıştım. Sanırım genel bir sorun hamilelikte
Viyanronya Bende de aynı sorun var aşırı rahatsız oluyorum ya ve boyunu da geçti bende vücudumda da çıkmaya başladı umarım kalıcı olmaz doğumdan sonra gider 🤦🏻♀️Artık kazımaya başladım sinirden
HanifeAsya Ahusna bu sadece bende oluyor zannetmiştim annem yüzüne düşmedi çiğ heralde boynuna düştü seninde diyor her yeri ben olmaya başladı boynumun elimi dokununca pütür pütür gibi geçer mi ki acaba doğumdan sonra
Melkur Ahusna benim de hiç yoktu hamilelik sürecinde bir ton oluştu boynumda pazartesi doğumum var toparladıktan sonra sanırım lazer ile tedavisi varmış onu araştırıp gideceğim
prematureannesi_ Ahusna benimde çok vardı boyun kısmında kum gibi olmuştu doğumdan sonra geçmeye başladı.
Sd_gulerer88 Bitek bende saniyodum benimde boyun bolgemde cikti minik minik insallah gecerbyaa dogumdan sonraa🙁