1fatma_nurr Kızlar vajina enfeksiyon belirtileri neler ya bende yanma kaşınma vs yok sadece ilişkide acıma hisettim acaba enfeksiyonmu var
UmutsuzPolyanna 1fatma_nurr acı ama nasıl bi acı zorlanma gibi mi kuruluktan kaynaklı mı yoksa böyle yanma tarzında mı? Eğer yanma ise enfeksiyondur ilerlemeden muayene ol derim (:
Fts-fts11 1fatma_nurr Canim enfeksiyon olduğun da kuruluk oluyor ve idrara çıkınca idrarın seni yakıyor ve idrarın rengi koyu oluyor kokulu oluyor
1fatma_nurr UmutsuzPolyanna böyle nasi deyim canm yanma gibi değil böyle ilk dar olupda acir gibi oldu ama sonrasında hala devam etti sanki bişeye zorlarda orası böyle acışır gibi ağrı baski hissi gibi nasi anlatam vallaha 😂😂
1fatma_nurr UmutsuzPolyanna canm bu enfeksiyon belirtileri ney akıntım falan cok nadir oluyor beyazimsi yanma kaşıntı vs yok ağrı yok
Mediha99 Bende enfeksiyon var ve kaç aydır geçmiyor koyu yeşil akıntılar oluyor sürekli idrara çıktığımda acı oluyor
Nanemola Mediha99 enfeksiyondur yeşil akıntıysa 😏 doktoruna danış , ben de geçen haftalarda olmuştum doktor ilacı verince geçti
1fatma_nurr Fts-fts11 bende öyle yok canm ya hiç olmuyor sadece ramazan dolasiyla fazla su içmiyoruz idrar koyu ola biliyor ama geri düzeliyor yani acaba ilişkide acıması adet zamanım yakın 4 gün falan var ondan kaynaklı ola bilirmi
Fts-fts11 1fatma_nurr Olabilir hasasiyet oluşuyor biraz daha ön sevişmeyi uzun tutun canınız çok yanıyorsa çünkü ben çok ağır enfeksiyonlar geçirdim resmen işin ehli oldum 😐
1fatma_nurr Nanemola cnm bilgin varmı travacort mantar kremi vajina icin nasil kulaniyor biliyormusun vajina enfeksiyonu icin
Nanemola 1fatma_nurr içine sürüyorsun onu mantar olduğunda kullanıyordum enfeksiyon için doktoruna danışıp bana verdiği kremden kullanabilirsin çok etkili 👍🏻 o kremin içinde enjeksiyon var kremi ona doldurup içine sıkıyorsun
1fatma_nurr Nanemola canm fitil kullandinmi bana fitil yazdi ama nasi olucak akşam her hangi bir saate yapip yarim saat yatsam yetermi