Tatlicilek Selam kızlar, Progestan fitil kullanıyorum, aşağıdakiler sizde de oluyor mu ? Aşırı kaşıntı İdrarda beyaz tortu Sürekli akıntı (bazen yoğun kıvamda bazen degil)
32Busra32 Tatlicilek evet bende kullanıyorum akıntı oluyor vajina içi kaşıntımda oluyor doktorum normal dedi
momyseker Tatlicilek akıntı ve idrarda beyaz tortu bende de oluyor. Arada kaşıntıda oluyo ama aşırı değil. Doktorunuza danışın belki travazol krem falan verir kaşıntıyı rahatlatması için
Kafi Tatlicilek ben normalde ağızdan alıyordum doktorum arada fitil olarak da kullana bilirsin dedi burada fitil olarak kullanıldığı zaman daha faydalı diye okumuştum fakat bir daha gerekmedikçe kullanmam fitil olarak evet idrarda bir kereliğine tortu oldu kaşıntı olmadı çok fazla akıntı olmadı oda bir seferlik oldu idrardan sonra gelmedi ama bende aşırı derecede iğrenç bi koku oldu ya dün kullandım hala kokuyor sizde de koku oluyor mu
Derya5869 Bende kullanıyorum 6+3 kese boş göründü doktor 1 hafta bekleyelim dedi rahim duvarından kaynaklı olabilir dedi ama bugün yoğun kahverengi akıntım oluyor. Düşük mü başladı acaba henüz ağrı başlamadı
Tatlicilek Derya5869 ilk başlarda kahverengi akıntı olabiliyo bende de oldu, ama doktora kesinlikle git hemen ihmal etme
Nurella86 Progestan ben de kullanıyorum günlük 3 litre su içmemi söyledi doktorum enfeksiyonu önlüyor tavsiye ederim idrarda tortu ve akıntı yapıyor progestan ama koku ve kaşıntı yapmıyor