Nurrr35 Kızlar son haftalarda bebişlerin kilo alımı yavaşladı mı arttı mı bu hafta 38 olduk bebiş 200 gram almış genelde 300 350 gram alıyordu sizde durumlar nasıl🐣
BbabyMom Nurrr35 bızdede öyle oldu anlamadım .30.dan sonra ıyı gıdıyordu aslında ama son üç haftada 500 gr almış sadece 🤷🏻♀️38 haftalığız bızde doktorumuz gayet ıyı dedı ama az almış cozemedım valla
Pnarvrl Nurrr35 tam 37 de 3300 dedi haftada 200 gr alıyodu suana kadar şuan hareketleri de eskiye göre azaldı herhalde yeri daraldı baya o kadar da kilo almasın normal doğumda zayıflık iyidir 😃
Nurrr35 BbabyMom uygulamanın verdiği günlük bilgiye göre artk bebişin içerde yer kalmadıgı için kilo alımı günlük 15 gram oluyormuş sanırım sorumuzun cevabı bu🌝
BbabyMom Aa bunu bılmıyordum ama son haftalarda en çok kilo alımı fılan dıyorlar ya onda takıldım ben.sızınkı ne kadar
1minik1anne Geçen pazartesi günü 36 hafta idik 2 kilo 800 gramdı doktor normal olduğunu söyledi salı günü tekrar gideceğiz bakalım kaç olmuş
Nurrr35 Pnarvrl tabiki zaten bebeginizin gelişimi kilosu gayet normal Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💕
Nurrr35 Yagmurcmn oh maşallah maşallah be yediniz diycem söylesenizde artk benden geçti pazartesi sezeryan olacagım 38+4😅🥹
Yagmurcmn Nurrr35 salıya kadar gelmezse çarşamba sezeryana giriyorum artık çarşambaya kadar keyfi bilir hamımefendinin 😂