crazymommy Kızlar 8 aydır deniyoruz okadar çok denedikki bu ay tek ilişkiyle oldu gerçekten zamanı varmış çok üzülüyodum imkansız gibi geliyodu artık 🥰🥰 Sizce bu netlikte beta değerim kaçtır yüksektir dimi çok net çizgiler 🥹
Mihrimahvuslat crazymommy Hay maşallah kopkoyu çıkmış senide çok görüyordum bayadır bebek istiyordun inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün 🤲🏻🥹
Tbsra95 crazymommy aaa sabah sana demiştim zamanı gelmiştir belki diye demekki gelmis anne ben buradayım diyo kan ver evet yüksek cıkar büyük ihtimalle değerin
alitalia crazymommy minimum 300-400 çıkar canım değerin. Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🌸🌸🌸
crazymommy Mihrimahvuslat Evet canım çok bekledim onu kaç kere kimyasal yaşadım çok üzüldüm falan.. bu sefer İnşallah sağlıkla kucağıma alırım🥰🥰 çook sağol ❤️ bu ayda okadar çok iş yaptım okadar ağır kaldırdimki korkuyorum bişey olduysa diye
Mihrimahvuslat crazymommy Bende 2 yıl önce bir hamilelik yaşamıştım ama asla aklımın ucundan bile geçmedi hamile olduğum pazara gittim kaç kere bide pazar arabasını götürmeyi sevmiyorum ağır da taşıdım eşimle yeri geldi şakalaşıyorduk evim ayrı olunca hareketli şakalar yapardık ama Allah koruyor ve bir yerde okumuştum hamileliğimizi öğrenene kadar Allah koruyormuş onu ne kadar güzel bir şey bu🤲🏻
zge13 crazymommy ben 5 aylık hamileyken aynı günde çift kişilik yatak ittim tek kişilik kızımın bazasini ittim sonra aynı hafta içinde salonu dekore ettim kanepelerin yerini değiştirdim şimdi 8. Aya girdik hararetli bir şekilde kanepe sildim Allah a emanet yaşıyoruz mantiği ile asla strese girmedim bu konuda da sen de düşünme böyle kötü şeyler Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah ❤️
crazymommy Tbsra95 Evet canım gerçekten zamanı gelmiş demekki Rabbime binlerce şükürler olsun İnşallah sağ salim doğar 🥰
Tbsra95 crazymommy Amin canım yarın veya pzrtsi kan ver canım netleştir rabbim sana ramazan hediyesi vermis cok sükür
crazymommy Tbsra95 Okadar çok dua ettim ki ama bu sefer illa olsun diye etmedim en hayırlı zamanda olsun sen en hayırlı zamanı bilirsin Allahım diye .. 🥰
alitalia crazymommy daha fazla bile olabilir ☺️ benim oğlumda da test çok netti ve 418 falan çıkmıştı ilk değerim iki gün sonra 1089 falandı inşallah sağlıkla ilerler ❤️
crazymommy alitalia Yaa bende betama 2 gün sonra baktırabilcem pazartesi İnşallah benimde öyle çıkar 🥰🥰
alitalia crazymommy inşallah canım içini ferah tut ❤️ bende oğluma korunmadığım 8.ayımda hamile kalmıştım çok şükür güzel bir hamilelik geçirdim ve sağlıkla da kavuştum 3.5 yaşına geldi bile👼🏻 darısı başına 🌸
crazymommy alitalia Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin vatana millete hayırlı evlat olsun İnşallah 🥰🥰🥰