Merve_cc Normal doğum istiyorum ama doğum sonrası o bölgem genişler mi ve bide mesane aşağı düşer mi aklıma bunlar takılıyor
Sinem_0618 Merve_cc canım hiç öyle birşey olmuyor ben hatta 40 ım çıkınca temizlendikten sonra eşime gösterip sormuştum çok mu kötü gözüküyor eskisi gibi değil mi diye hiçbirşey belli bile değil demişti yani anlıycağın genişleme falan olmuyor
Binnur-cam Merve_cc hehhh yeni fobim yükleniyor 🙄 düşünmüyodum ben böyle şeyler soruyosunuz aklıma takılıyo benimde 🤔 merak ettiğim birşeydi şuracıkta bekliyim bari 🫣
Merve_cc Sinem_0618 ay inşallah canım önemsiz gibi görünsede aslında önemli bi konu bence :( kaç kilo doğdu bebeğin
Sinem_0618 Merve_cc 3300 kiloydu canım bu seferki biraz daha minnoş doğacak sanırım senin kaç. Kilo şuan bebeğin
Merve_cc Birde hemoroid var bende sanırım ondanda korkuyorum doktora sordum krem verdi bi sorun yaratmaz dedi ama bilemiyorum
cevriye35_ Merve_cc Söylediğin gibi olsa kimse normal doğurmaz 😂😂 Ben normal dogum yaptim 3 sene once eskisi gibi oluyor mucize bisey dogum zaten korkma yani
minikmelegim_ Bende ssvd istiyorum ama eşim asla istemiyor bence genişler diye korkuyor ama söyleyemiyor. Size bişey olur diye korkuyorum diyor 🤣
kckfalmily Merve_cc görümcem 2 tane normal doğum yaptı. Yirtiklari olmuş ve genişlemesinden çok sikayetciydi vasıtaları estetik oldu🤷♀️ bu arada bebekler 4 kilo doğdu
beyzzsenturkk Merve_cc eskisinden bile dar oluyor hic aklın kalmasın vücut kendini baya guzel topluyo 😂