Mlsayca_07 Selam kızlar an itibarıyle 36 haftalık olduk heyecan dorukta benimle aynı olan var mı sizde durumlar nasıl????
yagmur50 Mlsayca_07 36+5 olduk bizde sizde de bel ağrıları oluyor mu bende çok fazla oluyor bu aralar 🤢
kadr3 Mlsayca_07 bende 36+2 yiz kavun kadar oğlusum, ama daha bir tık yok , oğlusum galibaaa cikmayacak olduğu yerden memnun gibi🤣🤣🤣🤣
Tugce1506 Mlsayca_07 hazırlıklar tamam mı biz hala çantamızı hazırlamadık bu hafta hazırlayacağım inşallah🥰 Doğum şeklin belli oldu mu ya hala doktorum bişey demedi
kadr3 yagmur50 bende çok fazla bel ağrısı var ve bu daha 25 30 haftalikken başlamıştı 36+2 im daha çok fazlalasti oturdugumda yerimden kalkamiyorum
Mlsayca_07 Hasretim7780 demi ya bende aynı sızın gıbı düşünüyorum ilk hamılelık benmde hemen sağlıkla doğsun ıstıyorum ama bi yanımda çok korkuyorum nasıl bakıcam nasıl yapıcam hep bi soru işaretı ya gecelerı ağlarsa uyanamazsam diye şimdiden ne dımı korkutuyorum
yagmur50 kadr3 evett bende kalkamıyorum iyicede ağırlaştık ondan neyseki az kaldı Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
kadr3 yagmur50 inşallah çok aminn🙏🙏🙏🙏 diyorlardı da inanmazdım bu son gunler son haftalar gerçekten de geçmek bilmiyor, gunler durdu sanki ilerlemiyor😏
Mlsayca_07 kadr3 gerçekten öyle ilk haftalarda maşallah öyle güzel gıdıyordu ki bi bakıyordum 15 hafta bi bakıyordum 25 hafta ama şimdi asla öyle değil gunlerı sayıyorum bitmiyo günler