Tugbaaayyyy Adetim bi ay geçti idrar testim negatif yok diye düşünüyorum olsaydı çıkardı . Doktora da gitmek istemiyorum gerçekleri duymak zoruma gittiği için herhalde
Gamzer Tugbaaayyyy Bir ay geçmesi uzun bir süre canım. Beta ya da baktirip eğer gebelik yoksa neden adet düzensizliği yaşadığın araştırılmalı. Allah gönlüne göre versin inşallah🧡
Sevimlianne_adayi Tugbaaayyyy Canım biran önce gitmen lazım biliyorum çok zor bende yaşadım bu durumları hala yaşiyorum ama kist oluşmuş olabilir onun için ilaç vs verilmesi lazım ihmal etme çok uzun bir süre çünküb
minikmucizeemaak Tugbaaayyyy Bende aynısını yaşadım ve polikistik over olduğumu öğrendim kesinlikle bir doktora gözük canım ondan önceki ay hiçbir şey yoktu 1 ay geciktim ve bu sonuçla karşılaştım
mikmik_ Tugbaaayyyy ben de tam 6 hastalıkken test yapmıştım, negatif heralde diye düşünmüştüm çok ama çok belirsiz bir ikinci çizgiydi. Bence mutlaka bir kan testi yaptır🤍
Gamze1454 Bende Mart ayında geciktim 5 günüm geçmişti ama 1 Nisan’da adet gördüm normalmi sence bana bilgi verirmisiniz arkadaslar
Dark_swarm21 Gamze1454 canım benimde adetlerim 3 güne düştü doktor normal olduğunu söyledi fakat yenilerde sol yumurtamın tembel olduğunu öğrendim bilmem alakası var mı sanırım yumurtlama yla alakalı
Sevimlianne_adayi Tugbaaayyyy yine de bir kontrolle git regl 3 üncü günü canım bi kere benim de böyle 1 ay gecikmişti kist falan oluşmamış ama yine de sıkontk diğer ayını öldürüyor ister istemez